Technikai elemzés: SFP, Lido Dao, Uniswap

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és három prémium csomag közül választhatsz – heti, havi vagy éves előfizetést. Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Az SFP, az LDO és az UNI olyan DEX tokenek a piacon, amelyek a kriptopiac általános hanyatlása ellenére erőt mutatnak.

A Safepal ára valósággal sokkolja a piacot

A Safepal árfolyama (SFP) novemberben 180%-os emelkedést tapasztalt, miközben a teljes piaci tőke 25%-kal csökkent.

November 3. kereskedési hetében éles rali következett be, és új havi csúcsot állított fel 0,81 dolláron.

Most, hogy a piac újabb likvidációnak volt szemtanúja, a decentralizáltpénztárca- és tőzsdetoken árfolyama 0,48 dolláron mozog, 70%-kal az rali kiindulópontja felett.

A cikk írásakor a Safepal árfolyama a 21 napos egyszerű mozgóátlagot teszteli támaszként.

Ha a bikák találnak egy stabil lábat, az érkezhetnek az újonnan felkeresett csúcsok.

A bikás célpontok a 0,81 dolláros csúcs és potenciálisan a 0,84 dollárhoz közeli likviditási szintek lennének, hogy az újonnan kialakult medvék piaci kapitulációját előidézzék.

Az emelkedési potenciál érvénytelenítése továbbra is a 180%-os rali kiindulópontja közelében, 0,28 $-nál maradt.

Safepal

A Lido Dao is jól teljesített

A Lido Dao egy másik altcoin, amely a BItcoin bukása ellenére is erőt mutatott.

Június óta az LDO 560%-ot pumpált. A több hálózatot is magában foglaló staking coin túlszárnyalása arra készteti a spekulánsokat, hogy elgondolkodjanak azon, vajon az LDO árfolyamában van-e potenciál további nyereséget hozni.

A Lido Dao árfolyama jelenleg 1,10 dolláron áll. A lenyűgöző rali egészét körülvevő Fibonacci retracement eszköz azt mutatja, hogy a jelenlegi ár éppen a 61,8%-os Fib szint felett lebeg.

A Volume Profile Indicator kevesebb tranzakciót mutat a jelenlegi lejtmenet során, a lenyűgöző nyári ralit elindító vételi nyomás beáramlásához képest.

A Relatív Erősség Index visszatért a támogatáshoz, miután rövid időre túladott szintre került, amikor a Lido Dao a hónap elején a 61,8%-os Fib szintnél, 0,93 dollárnál megpattant.

Ezeket a narratívákat kombinálva a Lido Dao árfolyamának megvan a lehetősége arra, hogy kihívást jelentsen a medvéknek, akik nemrégiben pozíciót alakítottak ki a 2-3-dolláros szintek közelében.

Az LDO felfelé ívelő potenciálja attól függ, hogy az ötszörös rali kiindulópontja 0,49 $-nál jelöletlen marad-e.

Lido

A Uniswap árát is érdemes figyelni

A Uniswap árát szintén érdemes a figyelőlistán tartani, különösen, ha egy karácsonyi rali áldja meg a kriptopiacot.

Június 14. és augusztus 12. között a UNI kétszeres bullrunt produkált.

A lenyűgöző, felülre növekvő mozgás után az Ethereum-alapú swap token azóta 50%-ot esett, és azóta is 5 és 8 dollár között mozog.

A Uniswap ára jelenleg 5,84 dolláron mozog. A Glasnode tőzsdei kivonásokat vizsgáló indikátora a UNI legnagyobb emelkedését mutatta az összes tőzsdéről történő kivonásokban november 13-án.

A történelmi bizonyítékok alapján az összes tőzsdéről történő visszavonások nagymértékű emelkedése a múltban a UNI árfolyamának éles ellenirányú pattogását eredményezte.

A mutató utoljára 2021 szeptemberében mutatott hasonló mérőszámokat, amikor a UNI-val 20 dolláron kereskedtek, napokkal azelőtt, hogy 20%-kal 25 dollárra emelkedett volna.

Glassnode
Forrás: Glassnode

A Lido Daóhoz hasonlóan a UNI is a 61,8%-os Fib-szint felett lebeg, amelyet az „arany zsebnek” tartanak, ahol a lehetőségek bőségesek és ígéretesek.

A 2x rali csúcsának kihívása 9,72 dollárnál 88%-os növekedést eredményezne a jelenlegi piaci értékhez képest.

A bikapotenciál érvénytelenítése a június 18-i 3,33 dolláros szint lenne.

uni


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.


Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin (BTC) On-Chain analitikai elemzés

Miközben az FTX hirtelen összeomlását követően az általános kriptovaluta piac felépülésbe kezdett, a Glassnode egy új jelentésében megvizsgálta, hogy a Bitcoin folyamatos eladásai a...

Mark Mobius: a Bitcoin ára 10.000 dollár alá csökkenhet

Mark Mobius veterán befektető, a Mobius Capital alapítója arra számít, hogy a bitcoin ára 10.000 dollárra esik. Ennek ellenére azt mondta: „A kriptónak megvan a helye...

A Bitcoin 16 500 dollár fölé emelkedett

Prémium A Bitcoin árfolyama a 16 500 dolláros ellenállási szint fölé emelkedett. Tovább emelkedhet, ha a 17 000 dolláros küszöbszint felett zár. Az árfolyama bázist hozott létre...

Rekordot döntött a kisebb bitcoin-tulajdonosok száma

Az FTX tőzsde csődjének az utóhatásai között olyan pozitív fejleményeket is találni, mint a 10-nél kevesebb bitcoint tartalmazó címek számának a megnövekedése. A kisebb befektetők...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!