Szeretnél venni egy Lambót 2024-ben? Akkor ezek a megfizethető altcoinok segíthetnek Neked

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piaca jelenleg jelentős fellendülésen megy keresztül, az altcoin szektor különösen erős teljesítményt mutat.

A kriptoelemzők szerint a teljes kriptopiaci kapitalizáció – a Bitcoin (BTC) nélkül – átlépte a kritikus 675 milliárd dolláros szintet.

Az elemzők arra számítanak, hogy a következő két vagy négy hónapban az 1 billió vagy akár 1,25 billió dollár felé folytatódik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezt az optimizmust az altcoin-piac azon a képességén alapszik, hogy a közelmúltban visszaszerezte a 200 hetes mozgóátlagot, és a 675 milliárd dollár körüli ellenállást támaszra alakította át, elindítva egy emelkedő tendenciát a következő, körülbelül 1 billió és 1,257 billió dolláros ellenállási pontok felé.

A altcoinok közül egyesek nagyobb erőt és ellenállóképességet mutatnak, mint mások.

Azoknak, akik arra törekszenek, hogy 2024-ben olyan luxuscikket vásároljanak, mint egy Lamborghini, stratégiai lépés lehet az ilyen megfizethető tokenek választása.

Mindent megtettünk azért, hogy kézzel válogassunk ki néhányat a legérdekesebb érmék közül, amelyek alacsonyabb árakon vannak, hogy a kriptovásárlók potenciálisan profitálhassanak ezekből a kétszámjegyű nyereségekből, miközben távol maradnak az alacsony növekedési ütemű választásoktól.

ScapesMania: Az altcoin piac új szereplője

A ScapesMania a több mint 5 millió dolláros előértékesítést követően most beleveti magát a várva várt nyilvános értékesítési szakaszba.

A Token Generation Event (TGE), ahogyan azt a ScapesMania vezérigazgatójával nemrégiben tartott AMA ülésen nyilvánosságra hozták, márciusra van tervezve.

Vágd ki a közvetítőket, és vegyél részt közvetlenül a ScapesMania weboldalán.

A legjobb ajánlatot kapja felesleges lépések és harmadik fél által előírt korlátozások nélkül.

Cselekedj gyorsan, mivel a nyilvános eladás során mindössze 80 millió darab, 720.000 dollár értékű token áll rendelkezésre.

A kedvezményes tokenek elrepülnek a polcokról, és nem szeretnéd elszalasztani a lehetőséget, hogy a ScapesMania útjának részese legyél, mielőtt az felszáll.

A ScapesMania növekedési lehetőségeinek felszabadítása

Ismerkedjünk meg a ScapesMania folyamatos sikere mögött meghúzódó hajtóerőkkel

  • Stratégiai marketing: A ScapesMania a további terjeszkedés érdekében erős tervvel rendelkezik a tőzsdei bevezetés után.
  • Elővásárlási felismerés: Az előértékesítési nyomkövetőkön az első helyek megszerzése azt mutatja, hogy a projekt kezdeti sikereket ért el.
  • Befolyásolói támogatás: Jól ismert kripto influencerek támogatják a ScapesManiát, ami hitelesebbé és láthatóbbá teszi azt.
  • Tulajdonosi kedvezmények: A ScapesMania tokenek birtoklása esetén aktívan részt vehet és élvezheti az olyan kedvezményeket, mint a token visszavásárlás, égetés, staking, különböző bónuszok, valamint a ScapesMania barátainak való bemutatásáért járó ajánlói jutalmak.
  • Állandó érték és praktikum: A ScapesMania azzal tűnik ki, hogy a hosszú távú értékre és hasznosságra összpontosít, ellentétben a mémérmékkel, amelyek a rövid ideig tartó izgalomra támaszkodnak.
  • Biztonság az első: A BlockSAFU, egy magasan jegyzett biztonsági rangsoroló cég alaposan ellenőrizte a ScapesMania okosszerződését a biztonság szempontjából. A projektet a 2023 BNB Grant-nyertes fejlesztővel partnerségben építették, így a projekt sikerre van berendezkedve.
  • Közösségi kapcsolat: A ScapesMania élénk közösséggel való kapcsolattartás, több mint 60.000 követővel rendelkezik, ami erős kapcsolatot teremt.

>>> Merülj bele a nyilvános értékesítésbe – Csatlakozz még ma a hivatalos oldalon! <<<

Ne várjon – cselekedjen most!

A ScapesMania egyre nagyobb lendületet vesz, itt az ideje, hogy csatlakozz a sikertörténetéhez.

Legyél ScapesMania tulajdonos még ma, és legyél tanúja a további felemelkedésnek!

altcoin

altcoin

Biztosítsa kedvezményes tokenjeit még a TGE előtt; a következő napokban akár el is fogyhat a forgatókönyv. Ne késlekedjen!

Biztosítsd a nagyobb nyereséget a ScapesMania jelentős, 10%-os bónuszának megragadásával!

Használd a XED376 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb üzletet köthess egy olyan kriptopénzre, amellyel az egész kriptoközösség irigyei lehetsz.

Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Solana (SOL): Navigálás a növekedés és a skálázhatóság felé 2024-ben

A Solana (SOL) jelentős növekedést mutat a blokkláncfejlesztés és az ökoszisztéma terén.

A platform megelőzte az Ethereumot, mint az NFT-k vezetője, és változatos projektekkel rendelkezik, beleértve az NFT-ket, a mémérméket és a Web3 játékalkalmazásokat.

A Solana (SOL) fejlesztői megtartása jelentősen megnőtt, ami egy robusztus és növekvő hálózatot jelez.

A növekedés és a Solana hálózat bővülése sokak figyelmét felkeltette a kriptoközösségben.

A Solana (SOL) árfolyama 2022 végén visszaesést tapasztalt, és 8 dolláros mélypontot ért el, de lenyűgözően visszapattant, áttörve a 31 dolláros ellenállást, és 2023 decemberére elérte a 125 dollárt.

A kisebb visszaesés ellenére a token további emelkedési potenciált mutat, az előrejelzések szerint a következő emelkedés során 166 dollárig emelkedhet, sőt a jövőben akár a 300 dollárt is meghaladhatja.

A Solana (SOL) a jövőre nézve 2024-ben kihívásokra és lehetőségekre egyaránt felkészült.

A piacon bikás hangulat uralkodik, az előrejelzések szerint a Solana (SOL) akár 163 dollárig is eljuthat, és egyes befektetők úgy látják, hogy az elkövetkező hónapokban eléri az 500 dollárt.

Az innovatív funkciók, például a tokenbővítések és a Firedancer, egy új validáló kliens bevezetése tovább erősíti a pozícióját.

Ezenkívül a Solana (SOL) integrációja a mainstream felhőszolgáltatásokba és a nagy intézmények általi elfogadása pozitív jelek.

Fontos azonban figyelembe venni a kriptopiac volatilitását és bizonytalanságát, ami a 60 és 80 dollár közötti alacsonyabb árfolyamokhoz is vezethet.

Polkadot (DOT): Az interoperábilis hálózat piaci állása 2024-ben

A Polkadot (DOT) innovatív interoperabilitásával és parachain aukcióival rést vájt a blokklánc térben.

A különböző blokkláncok összekapcsolásának képessége és a platform robusztus ökoszisztémája számos projektet vonzott, ami a Polkadot (DOT) árfolyamának folyamatos emelkedésében és a befektetők növekvő bizalmában tükröződik.

A technológia és az olyan egyedi funkciók, mint a parachain slotok, amelyekre a projekteknek Polkadot (DOT) érmékkel kell licitálniuk, érdekes szereplőjévé teszik a blokklánc-tájképnek.

A 2023 vége felé tapasztalt emelkedő teljesítmény ellenére a Polkadot (DOT) 2024 elején piaci visszaeséssel szembesült, és az árfolyam élesen korrigált.

Az év elején 8,59 dolláron indult, a Polkadot (DOT) január 25-re 6,43 dollárra esett vissza.

Ez a csökkenés az elemzők között vitát váltott ki a Polkadot (DOT) helyreállítási potenciáljáról, egyesek a közelgő Polkadot 2.0 frissítések miatt optimisták maradtak.

Előretekintve, a Polkadot (DOT) várhatóan folytatja a fellendülést, és a 2024-re vonatkozó előrejelzések szerint 50 dollárra emelkedhet, főként a nagy áteresztőképesség és a tranzakciós sebesség képességei miatt.

Ugyanakkor az előrejelzések széles skálán mozognak, egyes előrejelzések szerint a Polkadot (DOT) 2024-re 18 és 50 dollár közötti tartományban mozog.

Az előrejelzések szerint a hosszú távú kilátások továbbra is pozitívak, és a becslések szerint a következő néhány évben az ár emelkedő pályára fog kerülni.

Érdemes megjegyezni, hogy ezek az előrejelzések a piaci dinamikától és a befektetők hangulatától függenek, ezért kellő körültekintéssel kell megközelíteni őket.

Avalanche (AVAX): Ethereum kompatibilitás és az ökoszisztéma sokszínűsége

Az Avalanche (AVAX) kiemelkedik a kriptoterületen az Ethereum eszközökkel, alkalmazásokkal és eszközökkel való kompatibilitása miatt, gyorsabb sebességet és alacsonyabb díjakat kínálva a fejlesztőknek.

A változatos ökoszisztémával, amely magában foglalja az eszközkibocsátást, a decentralizált tőzsdéket és az automatizált árjegyzőket, az Avalanche (AVAX) rugalmasságot és emelkedő lendületet mutatott a piacon.

A közelmúltbeli elemzések azt mutatják, hogy a rövid távú korrekciók ellenére az Avalanche (AVAX) hosszú távú növekedése várható.

Ez az optimizmus az Avalanche skálázhatóságra és hatékonyságra való összpontosításából táplálkozik, különösen a 2024-ben megjelenő Vryx frissítéssel, amelynek célja a tranzakciós átviteli sebesség másodpercenkénti 100 000 tranzakcióra történő növelése.

Az Avalanche (AVAX) árfolyamtörténete a magasságok és mélypontok útját mutatja.

Egyéves csúcsát 49,96 dolláron érte el, de a februári csúcshoz képest 61%-os visszaeséssel szembesült.

A 2023-as év végén azonban jelentős fellendülés következett be, ami 49,66 dolláros csúcsra vezetett.

Az Avalanche (AVAX) 2024-től 38,56 dollár körül kereskedik, és kihívásokkal néz szembe a Bitcoin ETF-ekkel kapcsolatos döntéseket előre váró piacon.

Az Avalanche (AVAX) jövője ígéretesnek tűnik a lehetséges kihívásokkal együtt.

A szakértők 2024-re növekedést prognosztizálnak, amit a platform növekvő elfogadottsága és a bikafutás várakozása hajt.

A medvés piaci hangulat azonban 2024-ben 45,29 dollár alatt tarthatja az Avalanche (AVAX) árfolyamát.

Ezenkívül az Avalanche alhálózatokra való összpontosítása és a 444 projektek növekvő ökoszisztémája erős alapot jelez a potenciális növekedéshez.

Néhány elemző még azt is valószínűsíti, hogy az Avalanche (AVAX) 2024-ben elérheti a 100 dollárt, a valós világbeli elfogadástól és a következetes növekedéstől függően.

Várhatóan az Avalanche (AVAX) árfolyama erős ellenállásba ütközik 50 dollárnál, ami egy potenciális új bikafázis kulcsfontosságú szintje.

Optimism (OP): Layer-Two Scaling és piaci trendek

Az Optimism (OP), egy layer-two skálázási megoldás az Ethereum számára, jelentős vonzerőt nyer a kriptopénzek piacán.

Az Optimistic Rollups segítségével növeli a tranzakciós sebességet és csökkenti a költségeket az Ethereum hálózatán.

A technológia jelentős elfogadottságot eredményezett, több mint 1 milliárd dollár értékű on-chain értékkel, és több mint 70 protokoll használja az Optimism (OP) megoldást a gyorsabb és olcsóbb tranzakciók érdekében.

A platform egyre több napi aktív címet számlál, és egyre nagyobb lépéseket tesz a decentralizáció felé.

Az Optimism (OP) árfolyama volatilitásnak volt kitéve. A közelmúltban lefelé irányuló nyomást tapasztalt, az eladók uralták a piacot, és lefelé húzták az árat.

Az ár 4,175 dollár közelében megállt, és újra lefelé tartó tendenciát vett fel.

Az Optimism (OP) árfolyama a kulcsfontosságú mozgóátlagok alatt kereskedik, ami a napi grafikonon medvés árfolyamot jelez.

Előretekintve, az Optimism (OP) potenciális növekedésre van felkészülve, bár a pályája nem mentes a kihívásoktól.

A technikai elemzés azt jósolja, hogy az Optimism (OP) minimális ára 2024-ben 1,55 dollár körül lehet, a maximális szint pedig megközelítőleg 2,58 dollár körül alakulhat.

A kereskedési átlagár várhatóan 3,61 dollár körül lesz. Az Optimism (OP) történelmi teljesítménye és a jelenlegi tendenciák azt mutatják, hogy emelkedő tendenciát mutat, ami a jövőbeli növekedési potenciálra utal.

Ugyanakkor a piac természeténél fogva volatilis, és a váratlan események jelentősen befolyásolhatják az ármozgásokat.

Ezért a befektetőknek alapos kutatást kell végezniük, és tájékozottnak kell lenniük a piaci hangulatról, mielőtt bármilyen döntést hoznának.

Aptos (APT): Stratégiai lépések és az ökoszisztéma bővítése

Az Aptos (APT) jelenleg a kriptopénzpiac egyik figyelemre méltó szereplőjeként van pozícionálva, piaci tőkeértéke 3,097 milliárd dollár, a forgalomban lévő készlet pedig 337,423 millió érme.

A felület a közelmúltban integrálódott a vezető kriptoanalitikai szolgáltatókkal, hogy a különböző alkalmazásokon keresztül javítsa a láncban lévő adatszolgáltatási képességeket és a felhasználói élményt.

Ezzel a stratégiai lépéssel nem csak az Aptos (APT) ökoszisztémáját gazdagítja, hanem megerősíti pozícióját a Web3 területen is.

Az Aptos (APT) teljesítménye a piacon a magasságok és mélypontok keveréke volt.

A 2023 októberétől kezdődően jelentős emelkedést élt meg, de az elmúlt 12 hónapban jelentős, 52,70%-os csökkenéssel is szembesült.

Az Aptos (APT) legújabb árfolyam-előrejelzései 84%-os növekedést sugallnak 2024 végére.

A kihívásokkal való szembenézés ellenére, beleértve a jelentős januári token-kioldást, az Aptos (APT) a fellendülés jeleit mutatta.

A jövőbeli kilátások az Aptos (APT) számára óvatosan optimisták, az előrejelzések szerint az elkövetkező években jelentős növekedés várható.

Az előrejelzés szerint 2033-ra az Aptos (APT) értéke minimum 363,30 dollár, maximum 454,05 dollár lesz. Az út ezekbe a magasságokba azonban nem mentes a kihívásoktól.

Továbbra is a nagyszabású token-feloldások és a piaci volatilitás a fő aggodalmak közé tartoznak.

A befektetők és a rajongóknak szorosan figyelemmel kell kísérniük a piaci fejleményeket és az Aptos (APT) által kialakított stratégiai partnerségeket, mivel ezek döntő fontosságúak lesznek a fejlődő blokklánc-térben való pályájának meghatározásában.

Következtetés

Jelentős fellendülésnek lehet tanúja a kriptopénzpiac, az olyan altcoinok, mint a ScapesMania ígéretesnek mutatkoznak a tulajdonosok számára, akik jelentős nyereségre törekszenek, ami potenciálisan elég lehet ahhoz, hogy 2024-ben olyan luxuscikkeket engedhessenek meg maguknak, mint egy Lamborghini.

A nyilvános értékesítésbe belépő, nagy hatékonyságú ScapesMania projekt kínálja talán a legnagyobb növekedési lehetőségeket egyes piacfigyelők szerint.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!