Szakértői meglátások: Az előrejelzések szerint a Meme Moguls megelőzi a Chainlink-et és a Litecoin-t.

-


Vnedégbejegyzés


A Meme Moguls felbukkanása egy potenciális forradalmat jelez, amely megkérdőjelezi a Litecoinhoz és a Chainlinkhez hasonló nagyágyúk által létrehozott status quo-t.

A Litecoin feleződési eseményének utóhatásai: A jövőbeli érték és az elfogadás szempontjából ezüstös fényű átmeneti zuhanás

A Litecoin, melyet gyakran a Bitcoin aranyának ezüstjeként emlegetnek, az elmúlt héten enyhe csökkenést tapasztalt az árfolyamában, 4%-os csökkenést, amivel a jelenlegi ára 67 dollárra esett.

Forrás: coingecko.com

Ez az elmozdulás az általánosabb piaci trendeket tükrözi, és valószínűleg a közelmúltbeli feleződési eseményének utóhatását, amely történelmileg befolyásolja az árfolyam-ingadozást.

A felezési események általában csökkentik az új blokkok bányászatáért járó jutalmat, ami idővel a kínálat csökkenéséhez és az ár emelkedéséhez vezethet.

A Litecoin feleződését követően közvetlenül azonban „sell the news”” hangulat alakult ki, ami hozzájárult az árfolyam átmeneti csökkenéséhez.

Mindezek ellenére a Litecoin továbbra is növekvő fizetési elfogadottságot mutat, ami pozitív kilátásokat jelez a jövőbeli hasznosságát és értékét illetően.

A Litecoin egyedi helyzete, a gyorsabb blokkidő és a különböző bányászati algoritmus (Scrypt) miatt továbbra is reflektorfényben van, mint a fokozott elfogadás és árfolyam-emelkedés potenciális jelöltje.

Chainlink stratégiai lépései: A DeFi és a hagyományos pénzügyek összekapcsolása a jövőbeli növekedés érdekében

A Chainlink is hasonlóan csökkenő tendenciát mutatott, az elmúlt héten 10%-os csökkenést mutatott, és 18,37 dollárra pozícionálta az árfolyamát.

Forrás: coingecko.com

A decentralizált pénzügyi (DeFi) ökoszisztéma alapvető részeként a Chainlink oracle-jei kritikus szerepet játszanak a különböző blokkláncok intelligens szerződéses protokolljainak biztosításában.

Ez a csökkenés rövid életű lehet, mivel a Chainlink tovább bővíti partnerségeit és integrációit, ami a DeFi szektor növekedésével potenciálisan a Chainlink tokenek iránti kereslet növekedéséhez vezethet.

A Chainlink komoly növekedést tapasztal, számos stratégiai partnerség és technológiai fejlesztés erősíti pozícióját a piacon.

A Chainlink nevezetesen bejelentette a SWIFT-tel való együttműködését, amelynek célja, hogy hidat képezzen a hagyományos pénzügyek és a blokklánc technológia között.

E partnerség különösen jelentős, mivel potenciálisan hatalmas tőkeáramlásokat szabadíthat fel a hagyományos pénzügyi piacokról a blokklánc-iparágba, fokozva a tokenizált érték globális átadását és racionalizálva a határokon átnyúló tranzakciókat.

A Chainlink robusztus ütemterve és a valós eszközök (RWA) tokenizációjának várakozása az intézményi elfogadás növekedése felé mutat.

Ezenkívül a Chainlink decentralizált számítástechnikai megoldásai és Oracle-szolgáltatásai továbbra is jelentős figyelmet kapnak, ami a projekt növekvő befolyását tükrözi a Web3 térben.

A Meme Moguls felemelkedik: Újabb hullám a kriptóban a P2E innovációval, amely túlszárnyalja a Litecoin és a Chainlink visszaesését

A Litecoin és a Chainlink által tapasztalt enyhe visszaeséssel ellentétben a Meme Moguls felfelé ívelő pályán van.

A mémkultúra és a kriptopénz kombinálására irányuló innovatív megközelítésével a Play-to-Earn (P2E) modell révén egyre nagyobb teret nyer a kriptoközösségben.

A platform sikeresen összegyűjtött több mint 2 millió dollárt az előértékesítés során, ami erős befektetői érdeklődést és bizalmat jelez a hagyományos mémérme-piacot felforgató potenciáljával kapcsolatban.

Meme Moguls

A Meme Moguls egyedi jellemzői, mint például az NFT staking, a játékon keresztüli passzív keresés és az értékes eszközök feloldására szolgáló kulcsok, megkülönböztetik a hagyományos kriptopénzektől és a mém érméktől.

Ezen ajánlatok nemcsak szórakozást és elkötelezettséget nyújtanak a felhasználók számára, hanem új befektetési és kereseti lehetőségeket is nyitnak a kriptoterületen belül.

A piacon rendkívül optimisták, mivel arra számítanak, hogy a Meme Moguls lesz az új Dogecoin.

Ezt az elemzők is alátámasztják, mivel a bevezetés időpontjára x100-as emelkedést jósolnak.

Miközben a Litecoin és a Chainlink rövid távú kihívásokkal néz szembe, a kriptopénz-ökoszisztémában betöltött alapvető szerepük továbbra is megingathatatlan.

Mindeközben a Meme Moguls a kriptopiac dinamikus és fejlődő jellegét és a jelentősebb nyereségek lehetőségét képviseli.

További információk a Meme Moguls (MGLS) előértékesítésről:

Webhelyhttps://mememoguls.com/

Twitter: https://twitter.com/meme_moguls

Telegramhttps://t.me/Mememogulsofficial

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!