Uniswap (UNI) technikai elemzés 02.21.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Uniswap (UNI)

Az Uniswap (UNI), egy decentralizált kriptotőzsde, elindította szerdán a 2. verzióját (v2) hat láncon: Arbitrum, Polygon, Optimism, Base, Binance Smart Chain és Avalanche.

Az Uniswap v2 pooljai lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egyfelhasználós felületen cseréljenek eszközöket, és minimalizálják az előzetes döntéshozatal vagy az aktív likvid pooling tevékenységek szükségességét.

A láncon belüli mérőszámok támogatják az UNI heti nyereségét, ami valószínűsíti, hogy az ár megismétli 2024-es csúcsát.

Az UNI árfolyama jelenleg emelkedő trendben van. Az UNI ára vasárnap érte el 2024-es csúcsát, 7,972 dollárt.

Az UNI a 7,041 és 6,753 dollárnál találhat támaszt, ami a 7,972 dollárig tartó legutóbbi emelkedés 61,8%-os, illetve 50%-os Fibonacci-retracement szintje.

A Moving Average Convergence/Divergence (MACD) indikátor zöld sávjai pozitív lendületet jeleznek az UNI esetében.

Ez az UNI árfolyamnyereségét támogatja. Az Awesome Oscillator (AO) piros sávja azonban azt jelzi, hogy valószínűsíthető a korrekció.

A 61,8%-os vagy 50%-os Fibonacci-retracementnél lévő támasz letörése valószínű, mielőtt az UNI árfolyama folytatja a rallyt.

A 7,041 dolláros támasz alatti napi gyertyás zárás esetén a bikás kilátások érvénytelenné válhatnak.

Az UNI árfolyam a 6,466 dollár és a 6,753 dollárnál találna támaszt, mielőtt folytatná a rallyt a 7,972 dollár felé.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!