Solana technikai elemzés 04.15.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana

A Solana árelemzése szerint az elmúlt 24 órában az árak csökkenő tendenciát mutatnak.

A SOL árfolyama 24,26 dollárral csökkent, ami a piac medvés futását jelzi, mivel a vevők nem képesek visszaszorítani az eladási nyomást.

A vételi nyomás kezdetben 24,96 dollárnál volt tapasztalható az előző napon, de az ár azóta csökkent. Az eladói nyomás erős, és várhatóan lejjebb nyomja az árfolyamot, 23,82 dollár a lehetséges cél az eladók számára.

Az altcoin kereskedési volumene is alacsony volt, ami azt jelzi, hogy a befektetők nem kereskednek aktívan SOL tokenekkel.

A SOL kereskedési volumene 641 millió dolláron áll, ami feltűnően alacsony más, hasonló méretű kriptovalutákhoz képest.

A Solana piaci kapitalizációja szintén alacsony, 9,48 milliárd dollár, összehasonlítva más, hasonló méretű projektekkel.

A Solana napos árfolyam-elemzése megerősíti a kriptopénz negatív tendenciáját, mivel a medvék maradtak dominánsak a nap folyamán.

Bár a bika íve előző este gyorsan haladt tovább, az árfolyam trendje megfordult, mivel az eladók átvették az irányítást a piac felett.

A SOL/USD pár a 25,46 dolláros legmagasabb pontról mintegy 4,32 százalékos csökkenést szenvedett el a mai napon a 24,26 dolláros mélypontra.

Az egynapos grafikonon a technikai mutatók is medvésen alakulnak, a relatív erősség index (RSI) 67-re esett, ami a 70-es szintek alatt van.

A Moving Average Convergence Divergence (MACD) vonal is a negatív zónában van -0,32-nél, ami erős eladási jelzést mutat.

A mozgóátlag-indikátor jelenleg 22,47 dolláron áll, ami az árfolyamra nézve csökkenő jelzést jelent.

Összefoglalva, a Solana árelemzése medvés tendenciát mutat a piacon, mivel az árak az erős eladási nyomás miatt 25 dollár alatt ragadtak.

A technikai mutatók is arra utalnak, hogy a medvés lendület fennmaradhat a piacon, és az elkövetkező napokban lejjebb húzhatja az árakat.

A 23,82 dolláros támaszszint az árak aljaként szolgálhat, ha a vevők nem képesek bikás lendületet generálni a piacon.

solana

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!