Solana (SOL) technikai elemzés 08.31.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana (SOL)

A Solana (SOL) a következő hétre vonatkozóan medvés kilátásokat mutat.

A 20 dolláros támaszzóna tesztelése után azt várták, hogy a kereslet elárasztja a piacot, de ez nem így történt.

Ezzel szemben a SOL bikák lelkesedése mérsékelt volt a medvés társaikhoz képest.

Bár az NFT növekedése biztató volt, a token mögötti hangulat az eladók javára hajlott az alacsonyabb időkeret árdiagramjain.

Hogyan navigálhatnak a Solana kereskedők az elkövetkező napokban?

Az augusztus közepi éles zuhanást követő csökkent volatilitás miatt a Solana egy tartományt alakított ki.

Ez 20 dollár és 22,18 dollár között húzódott, a középső sáv 21,09 dollárnál volt.

Sajtóidő szerint a SOL 20,7 dolláron kereskedett, ami néhány nappal ezelőtt ellenállás volt, de a legutóbbi pattanás során támaszra váltott.

Az agresszív vevők ezen a területen léphetnek be, a tartományi csúcsokat célozva. Ez azért volt, mert a piaci struktúra bika volt.

Az OBV az elmúlt héten szintén magasabb mélypontokat alakított ki, bár nem tudta áttörni a helyi ellenállást .

Az RSI éppen a semleges 50-es szint alatt volt, és azt sugallta, hogy a bikás lendület kifutott.

Ha ez így lenne, akkor a SOL ismét a 20 dolláros szintre eshetne, ami vonzóbb kockázat/nyereség lehetőséget kínálna a bikák számára.

solanaFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!