Shiba Inu (SHIB) technikai elemzés 08.31.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Shiba Inu (SHIB)

A Shiba Inu (SHIB) az augusztus közepi dömping óta fenntartotta a decemberi 0,00000779 dolláros mélypont feletti árfolyam-konszolidációját.

Ez a lépés segített a SHIB-nek megakadályozni a további veszteségeket, miután augusztus 14. és 28. között két egymást követő héten több mint 20%-ot zuhant.

A SHIB azonban arra készült, hogy az augusztust a havi teljesítményt tekintve mínuszban zárja.

De a bikák a decemberi mélyponton való teljes védekezéssel folytatódhat, ha a Bitcoin (BTC) átmegy ezen az úton.

Bár a BTC pumpája és az azt követő, augusztus 29-i 27 000 dollár feletti mozgás javította a piaci hangulatot, az altcoin-piac nem jegyzett érdemi mozgást. A BTC +6%-ot pumpált, míg a SHIB ugyanezen a napon mindössze 1,8%-ot erősödött.

Az enyhe pumpálás azonban a korábbi májusi 0,00000846 dolláros mélyponton visszaverődött.

A SHIB augusztus közepe óta a decemberi mélypont (0,00000779 dollár) felett ingadozik, a májusi tartományi mélypont pedig közvetlen ellenállásként szolgál.

Az írás időpontjában a BTC pumpája alábbhagyott, és visszatért a májusi középső tartományba, 27.000 közelébe.

Ha a következő órákban/napokban megvédi a középső tartományt mint támaszt, a SHIB is tovább védheti a decemberi mélypontot.

A fenti tartományból való medvés kitörés a SHIB-et a 0,00000698 dolláros támasz megtisztelésére késztetheti.

Eközben az RSI rövid időre javult, de az 50-es középérték alá húzódott vissza, ami visszafogott vételi nyomást mutat.

A CMF szintén oldalazva mozog a nulla közelében, ami a stagnáló tőkebeáramlást mutatja, megerősítve a semleges tézist.

Shiba InuFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!