Solana 2024 – A SOL az idei nyáron irányíthatja az altcoin-szezont?

-

Az nem titok, hogy a Solana (SOL) már jó ideje tartja a frontot a kriptopiacon. Az egész kriptoközösség imádja a SOL-t, és a mémcoinjai figyelemre méltó nyereséget hoztak a befektetőknek és a kereskedőknek egyaránt.

Annyira, hogy a közösség 2024 nyarát „Solana nyárnak” titulálja, arra számítva, hogy az altcoin beindítja a várva várt altszezont.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Solana hálózata még sosem volt egészségesebb

A hírek szerint a Solana hálózata pillanatnyilag a legjobban teljesítő hálózat az iparágban.

Leon Waidmann on-chain elemzése szerint a Solana teljes gazdasági értéke, amely magában foglalja a tranzakciós díjakat és a MEV-et, meghaladta az Ethereum mainchainjének értékét.

solana

A Coinglass adataiból továbbá kiderült, hogy a Solana iránti open interest több mint 1%-kal nőtt az elmúlt 24 órában, így körülbelül 2,1 milliárd dollárra emelkedett.

A kereskedési volumene is körülbelül 41%-kal emelkedett, közel 8 milliárd dollárral növelve a piaci értékét.

solana
Forrás: Coinglass

A kereskedési tevékenységből az is kiderült, hogy jellemzően akkor van erős vételi érdeklődés, amikor az árak alacsonyabbak.

Ha a grafikon végét nézzük, nagyon erős jele van a Solana bikák visszatérésének, ami egyértelműen megerősíti, hogy a Solana most valóban a csúcson van.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A SOL árfolyamának teljesítményét vizsgálva

A TradingView adatait elemezte a Solana teljesítményét az év kezdete óta.

Az adatokból kiderült, hogy 2024 elejétől kezdve a SOL erős felfelé irányuló mozgást vetített előre, és február közepe körül tetőzött, amikor az általános piac bikás volt.

A csúcs után figyelemre méltó visszaesés következett be, több egymást követő héten át tartó medvés áreséssel az érme esetében.

A kezdő ellenállás a 220 dolláros szint körül volt, ahol az árfolyam elérte a csúcspontját, mielőtt lefordult volna lefelé.

A csúcsot követően az árfolyam stabilizálódott, és a 160 dolláros szint környékén talált támaszt, amit a legutóbbi zöld gyertya is jelez, ami egy visszapattanást vagy konszolidációt mutat ezen ár körül.

solana
Forrás: tradingview.com

A közelmúltban az 160 dolláros támaszszint körüli helyreállás azt sugallhatja, hogy az árak elkezdhetnek stabilizálódni, vagy esetleg emelkedni, ha további vásárlói lendület érkezik a piacra.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A következő héten eldől, hogy a fellendülés fennmarad-e, vagy a csökkenő tendencia folytatódik.

Figyeljük a 180-190 dollár körüli ellenállás lehetséges újratesztelését, ami rövid távon a tartós fellendülés erejének jele lehet.

Arra vonatkozóan, hogy a SOL elindíthat-e egy bikafutást vagy sem, az adatok és a közösségi hangulat alapján az általános egyetértés az, hogy – Lehetséges.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? 3 kriptó, amivel 100 dollárból 1000-ret csinálhatsz 2024-ben

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!