Ez az új bika hullám kezdete? Milyen kriptók fognak elsőként szárnyalni?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiacot új energia lengi be, ahogy a bikapiac jeleit látjuk.

A befektetők a horizontot figyelik, és arra kíváncsiak, hogy melyik devizák fognak elsőként felkapaszkodni a ranglétrán. A 2024-es év kibontakozásával egyre nagyobb az optimizmus.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az elemzés mélyre merül, hogy azonosítsa a várt hullámzás első számú esélyeseit, értékes betekintést nyújtva azoknak, akik készen állnak arra, hogy lépéseket tegyenek ezen a dinamikus piacon.

A BlastUP előértékesítés: A kiszámíthatóság jelzőfénye az ingatag kriptotérben

Az előértékesített tokenek immunisak a piac vad kilengéseire, mivel áruk egy bizonyos szinthez van rögzítve.

A kiszámíthatóság az egyik legfontosabb előnye az olyan előértékesítési projekteknek, mint a BlastUP.

kripto

A BlastUP az első launchpad a Blast-on, az egyetlen Layer 2 megoldás, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stablecoins számára.

Az előértékesítése óta eltelt néhány hét alatt ez a platform több mint 6 millió dollárt gyűjtött össze, ami sokat elmond arról, hogy széles körben elismert a hozzáértő befektetők körében.

A BlastUP tokenek előértékesítése folyamatban van, ami tisztességes esélyt kínál arra, hogy alacsony áron fektessünk be egy ígéretes eszközbe.

>> Ne maradj le! Vásárolj BlastUP tokeneket a legjobb áron! <<

Akik ebben a szakaszban BlastUP tokeneket vásárolnak, exkluzív hozzáférést kapnak egy Airdrophoz, amely ingyenes tokenek egy részét osztja szét. Ezenkívül extra jutalmakhoz juthatnak a staking révén.

A BlastUP elkötelezetten támogatja a Blast ökoszisztémával egy erős közösséget, ahol mindenki profitál a kölcsönös növekedésből.

Az AI és a Web3 eszközök kombinálására irányuló ambiciózus tervekkel a BlastUP célja, hogy egy igazán kifizetődő és biztonságos környezetet hozzon létre a DApps zökkenőmentes bevezetéséhez.

A BlastUP emelkedőben van, és a kripto startupokat táplálja a közösséget előnyben részesítő hangulattal és az innovációval a középpontjában.

Gyorsan a Blast ökoszisztéma központjává válik, nagy tervekkel 2026-ig.

>> Gyorsan cselekedj! A BlastUP tokenek kínálata korlátozott – biztosítsa a helyét MOST! <<

A Starknet figyelemre méltó féléves növekedése a közelmúltban bekövetkezett csökkenés közepette

A Starknet az elmúlt hat hónapban jelentős értéknövekedést tapasztalt, ami a befektetők erős lelkesedésére utal a benne rejlő potenciállal kapcsolatban.

Mindezek ellenére rövid távon az árak enyhe csökkenést mutattak, ami a piac közelmúltbeli tétovázására utal.

A befektetőknek talán van egy kis ideje, hogy értékeljék a Starknet helyzetét, figyelembe véve mind a közelmúltbeli növekedést, mind a tipikus piaci hullámzást.

A kriptopénz olyan alapvető tulajdonságai, mint az egyedi technológia és az általa támogatott platformok, valószínűleg továbbra is kulcsfontosságú tényezők lesznek az értékének befolyásolásában a jövőben is.

Az Immutable kriptopiaci hangulata bikás tendenciákat mutat a növekedés közepette

Az Immutable (IMX) a befektetők növekvő érdeklődését tapasztalja az utóbbi időben, ami bikás hangulatot jelez a piacon.

Az árfolyam rövid és középtávú perspektívából nézve folyamatos emelkedést mutat, és képes volt a korábbi mélypontok felett maradni, ami arra utal, hogy a kereskedők egy erős alsó szintet tartanak szem előtt.

A folyamatos fejlesztéssel és a platform használatának növekvő elfogadásával a digitális eszközök Ethereum blokkláncon történő gázdíj nélküli kereskedésére, ez az Immutable körüli pozitivitás potenciálisan új befektetőket és partnerségeket vonzhat, tovább hajtva az értékét és az ökoszisztéma növekedését.

A Cardano pozitív mutatók közepette lendületet kap

A Cardano piacán a hangulat érezhetően optimistának tűnik, mivel a kriptopénz egyre nagyobb figyelmet kap.

A legutóbbi mozgásokkal a kereskedők és a befektetők nagyobb érdeklődést mutatnak, ami egy lehetséges felfelé ívelő tendencia felé történő felépülést jelez.

A Cardano robusztus technológiája, amely egyedi réteges architektúrája révén a skálázhatóságot és a biztonságot hangsúlyozza, továbbra is vonzza az elkötelezett közösséget.

Ez a technikai képesség, párosulva a növekvő piaci bizalommal, fényes kilátásokat sugall az ADA rövid távú pályájára, mivel kihasználja a bővülő felhasználási és elfogadási potenciálját.

A Manta Network nagy volatilitást mutat a közelmúltbeli esések közepette

A Manta Network ármozgása rövid távon csökkenő tendenciát mutat, ami a gyengeség egy szakaszára utal.

A hat hónapos időszak alatt tapasztalt ugrás azonban erős múltbeli teljesítményre utal, ami felkeltette a befektetők figyelmét.

Mivel a Manta Network a decentralizált pénzügyi (DeFi) tranzakciók adatvédelmének biztosítására összpontosít, a kriptoterületen belüli egyedülálló pozíciója vonzó lehet a biztonságos tranzakciós lehetőségeket kereső felhasználók és befektetők számára, ami potenciálisan növelheti a keresletet az érme iránt, amint a piaci hangulat pozitív irányba változik.

Következtetés

A 2024-es bikafutás kibontakozása során több kriptovaluta is a mozgás jeleit mutatja, egyesek azonban korlátozott rövid távú potenciállal tűnnek ki.

Az STRK, az IMX, az ADA és a MANTA annak ellenére, hogy a jelenlegi piaci elmozdulás részei, nem biztos, hogy gyorsan megugrik.

A BlastUP viszont jelentős ígéretével kiemelkedik a többi közül. Lenyűgöző koncepciója és a Blast ökoszisztémán belüli szerves szerepe jelentős sikerre teszi alkalmassá, és valószínűleg a várható felfelé ívelő trend egyik vezető versenyzőjévé teszi.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!