A SoftBank ügyvezetője, Masayoshi Son úgy gondolja, a bitcoin még az ő saját gondolatait is képes elterelni a saját üzletéről.

Az aktuális bikafutam szépen csendben növeli az adopciót is, de még mindig vannak nagybefektetők, akik számára nem teljesen tiszta, hogy hogyan is működik a kriptó.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb Bitcoin ATM hálózata. 3 új helyszínen; Székesfehérváron, Tatabányán és a Csepel Plázában. Részletekért kattints ide!

A japán SoftBank ügyvezetője, a sikeres technológiai vállalkozó, és milliárdos Masayoshi Son őszintén elmondta, hogy ő egyáltalán nem ért a bitcoinhoz.

A DealBook konferencián tartott beszédében az ügyvezető úgy fogalmazott, a bitcoin-befektetés valószínűleg még a saját üzletéről is el tudná terelni a gondolatait.

Lehet, hogy minden nap hosszú percekig tanulmányozná a BTC aktuális árfolyamát és a grafikonját. Annak idején egy barátja ajánlotta, hogy a vagyona 1%-át tegye bitcoinba, így ő „200 millió dollárért vett BTC-t”.

Az elhúzódó medvepiac és a hosszú esés viszont arra késztette, hogy eladja minden coinját, mégpedig 50 millió dolláros veszteséggel. Mégis, ahogy elmondta, „így sokkal, sokkal jobban érzi magát”.

Elmondása alapján a digitális pénzeszközök nagy fejlődésen mennek keresztül, és sokáig velünk fognak maradni, de ő igazából más dolgokra akar fókuszálni.

„A digitális pénzek nagyon hasznosak lesznek, úgy vélem. Persze azt nem tudom, hogy melyik digitális pénz, és azt sem, hogy ez milyen formában fog működni.”

Son a sajtóinformációk alapján nagyjából a 20000 dolláros csúcs környékén vásárolt be, és ahogy ő is bevallotta, milliós veszteséggel szállt ki 2018 elején, mikor megkezdődtek a nagy esések.

Érdekel a tőzsde? Szeretnél beletanulni a Bitcoin és kriptovaluta kereskedésbe? Akkor látogass el a Cryptofalka oldalára!

Két év elteltével persze már ismét közeledünk ezekhez az árszintekhez, de Son egyelőre nem nyilatkozott, hogy az új bika-trend meggyőzte-e az újabb vásárlásról.

Olvastad már? Nincs egyedül a Wall Street: egy kereskedő elmondta, hogy miért emelkedik a bitcoin árfolyama

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: MIKI Yoshihito

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂