Tim Draper és a Pantera Capital támogatásával indul egy új derivatívatőzsde

-

A derivatívakereskedés tovább szárnyalhat a bitcoin bika piacán.
A blokkláncipar legnagyobb nevei álltak be egy új derivatívatőzsde mögé, amely újabb bika piacot eredményezhet az intézményi befektetők által.

A Globe derivatívaplatform 3 millió dollárnyi tőkét szedett össze a Globe Derivate Exchange indulásához. Az új tőzsde célja, hogy még több intézményi befektetővel ismertesse meg a kriptopénzek világát.
A korai befektetők között olyan neveket találhatunk, mint a milliárdos Tim Draper, a Pantera Capital blokklánc befektetési alap és az Y Combinator kockázati tőke.
Paul Veradittakit, a Pantera igazgatója az intézményi érdeklődés növekedésével érvel a Globe-befektetés mellett.
Veradittakit azt mondta:

„Jelentős bankok, fintech cégek és portfóliókezelők is érdeklődnek a kriptoeszközök iránt. A Globe olyan platformot és termékeket épített, amely kielégíti az ilyen ügyfelek igényeit. Izgatottan várjuk, hogy a Globe csapata egy következő generációs platformot építsen a kriptopénzügyi rendszer számára.”

A Globe saját kockázati motort épített, amely a Thor nevet kapta. A cég azt állítja, hogy a Thor mögött olyan mérnökök állnak, akik korábban a JP Morgan, BAML, Citibank, UBS és Getco cégeknél dolgoztak.
A derivatívapiacok idén mondhatni felrobbantak, jelentősen megemelkedett ugyanis az olyan tőzsdék forgalma, mint a BitMEX, HuobiDM, OKEx és a Binance Futures.
Az elmúlt három év egyik jelentős fejleménye a kriptopénzek számára, hogy így megemelkedett a derivátumok forgalma.
A Kraken tőzsde nemrég kiadott egy cikket melyben elmondták, hogy „a derivátumok forgalma már 4,6-szor meghaladja a spot piacok forgalmát, és ez tovább folytatódhat.”
A Kraken szerint a tőkeáttétes kereskedés vonzza az embereket a derivátumpiacokra. A Globe oldala szerint az új tőzsdén akár 100-szoros tőkeáttéttel is lehet kereskedni.

Olvastad már? 5 éves lett a szabvány, amelynek alapjain több ezer kriptopénz nyugszik

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!