Az a szép és rémisztő a defiben, hogy minden a láncon történik: ha ismered valaki címét, akkor követheted befektetéseit és mindent, amit az Ethereum hálózatán művel.

Mivel idő szerint össze lehet kötni a befektetéseket és a tranzakciókat, így gyerekjáték összekötni a befektetőket és a címeiket.

A Three Arrows Capital elsődleges címe a tegnapi nap során hatalmas mennyiségű chainlinket vásárolt, miközben az altkoin értéke zuhanásnak indult.

A Three Arrows Capital jelentős mennyiségű chainlinket vásárolt

A Three Arrows Capital messze az egyik legnagyobb, kriptopénzekkel foglalkozó pénzügyi alap. Több százmillió Grayscale Bitcoin Trust-részvényük van, emellett a több milliárd dollár értékű Deribit tőzsde jelentős részét birtokolják, és számtalan egyéb befektetésük van.

Úgy tűnik, hogy nagy Chainlink-befektetők is.

A napokban percek alatt 1000 dollárt esett a bitcoin értéke, melyet később nagy felvásárlások követtek. A LINK értéke 14 dollárról 12.5 dollárig esett, de gyorsan visszaállt. Úgy tűnik, hogy a Three Arrows Capital állhat a felvásárlás mögött.

Percekkel az esés után a cég elsődleges címe 351.147 LINK-et kapott egy Binance-címről. 50 perccel később újabb 400.000 LINK érkezett, tehát a cég összesen 10.100.000 értékben vásárolt fel 751.147 LINK-et.

Több mint 7% fix éves kamat kriptomegtakarításaid után az Inlockon

Nem az egyetlen kockázati tőke, amely vásárol

A Three Arrows Capital messze nem az egyetlen pénzügyi alap, amely hatalmas mennyiségű ethereumalapú koint vásárol.

A chicagói Jump Trading kereskedelmi cég több mint 18,5 millió dollárnyi Ethereum tulajdonosa, emellett több millió dollárnyi Serum, Compound, Keep Network és HXRO tokent birtokolnak. A cég emellett a Numeraire, Orchid, Maker és Huobi Token coinokba is befektetett.

Mivel ők market maker szolgáltatást nyújtanak, így nem lehet pontosan megmondani, hogy mit jelent a befektetésük. Az SRM, Keep Network és egyes egyéb coinokba például hosszabb távon fektettek.

Az elmúlt időszak során a Polychain Capital is sok pénz fektetett a Yearn.Finance (YFI) projektbe. A cég a YFI forgalomban lévő készletének nagyjából 2%-át birtokolja.

Arrows Capital vezérigazgatója lájkoljt egy Twitter-posztot a tranzakciókról. Ez egy megerősítés lehetett?

A cikk írásakor a Three Arrows Capital nagyjából 14 millió dollárnyi LINK tulajdonosa.

Olvastad már? 3 ok amiért az Ethereum sokkal nagyobbat esett, mint a bitcoin

Forrás: cryptoslate.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂