Snoop Dogg NFT útlevele virtuális rajongói túrát kínál

-

Snoop Dogg virtuális útlevelével újra a digitális innovátorok sorába lép, és új hullámokat kavar a Web3 technológia világában.

A rap ikon, Calvin Cordozar Broadus Jr., ismertebb nevén Snoop Dogg, ezúttal egy páratlan lehetőséget kínál rajongóinak, hogy virtuális betekintést keresztül betekintést nyerjenek az életébe a turnékon keresztül.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a forradalmian új Non-Fungible Token (NFT) projekt, a Snoop Dogg Útlevél Sorozat, túllép a hagyományos rajongói kötelékek határain.

Ehelyett az útlevéllel rendelkezők különleges tartalmakhoz férhetnek hozzá Snoop Dogg turnéiból, beleértve a kulisszák mögötti felvételeket, fotókat és számos más előnyt.

A jövő digitális merchandisingjának úttörője Snoop Dogg mindig egy lépéssel a többiek előtt jár, és ezt az erőfeszítést a digitális merchandising jövőjének természetes előrelépéseként látja.

Egy nyilatkozatában reményét fejezte ki, hogy az innovatív lépése más művészeket is ösztönözhet hasonló utak felfedezésére.

A rap mogul elmondta, hogy mindig is szeretne „előre haladni” és ezt az új kezdeményezést a digitális rajongói kapcsolattartás jövője felé tett lépésként tekinti.

Ez a forradalmian új projekt a Transient Labs-szel való partnerség eredménye, ami egy Web3 platform, ismert a blockchain technológia innovatív kihasználásáról.

Chris Ostoich, a Transient Labs COO-ja, izgalmát fejezte ki a Snoop-pal való együttműködés kapcsán, amely összekapcsolja az előadó erős márkaértékét a jövőbe tekintő technológiával.

Snoop Dogg kitartása a Web3 világában Snoop Dogg kalandja az NFT-k és a Web3 világában nem új jelenség.

2021-ben felfedte magát az „Cozomo de’ Medici” néven ismert névtelen NFT-gyűjtők között, akinek a tárca értéke akkoriban becsülték 17,6 millió dollárra.

Snoop a saját NFT-gyűjteményét is felhalmozta, és együttműködött az ikonikus Eminemmel a Bored Ape Yacht Club NFT-k gyűjteményének bemutatásában, aminek együtt jártak a MTV Music Awards-on történt fellépéssel.

Március 6-án a rap ikon újabb mérföldkővel gazdagodott digitális portfóliójában.

Mint kiderült, ő a Shiller nevű Web3-alapú élő streaming platform társalapítója, egy olyan közös vállalkozásban, amelyet Sam Jones, a technológiai vállalkozóval hoztak létre.

A platform, ami egy újabb lépés a Web3 világában, a valós idejű streaming tartalmakat ötvözi a legmodernebb technológiával.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A folyamatosan változó digitális technológia világában a Snoop Dogg Útlevél Sorozat bizonyíték arra, hogy Snoop folyamatosan törekszik az innovációra, és mindig lépést tart az újításokkal.

Ezen különleges rajongói kapcsolat-kiépítési módszer révén Snoop követői bepillantást nyernek az életébe a turnékon, és új korszakot indítanak el az előadó és a rajongók közötti interakcióban, ami meghaladja a fizikai határokat, és valóban megtestesíti a Web3 etoszát.


Olvastad már? Minden, amit a Uniswap legújabb frissítéséről tudni lehet

Kiemelt kép: enola.be

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!