A Newegg – egy nagy technológiai fókuszú e-kereskedelmi platform – bejelentette, hogy a SHIB hamarosan megjelenik a platformján.

A Newegg jelenleg a Bitpayen keresztül fogadja el a kriptovalutákat. A kriptofizetési szolgáltató várhatóan hamarosan hozzáadja a SHIB támogatását az AMC Theatres vezérigazgatója, Adam Aron szerint, aki elmondta, hogy cége az első negyedévben kezdi elfogadni a SHIB-et a fizetésekhez.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A vállalat szerint a SHIB hamarosan a megérkezik a Neweggre

A Newegg e-kereskedelmi platform pénteken a Twitteren jelentette be, hogy a SHIB hamarosan megérkezik az internetes áruházba.

A Newegg Inc. Észak-Amerika egyik vezető techfókuszú online kiskereskedője, amely globálisan jelen van Európában, az ázsiai és csendes-óceáni térségben, Latin-Amerikában és a Közel-Keleten.

Platformja a számítógép-alkatrészekre, PC-alkatrészekre, laptopokra, játékrendszerekre, autóalkatrészekre és irodaszerekre összpontosít.

A Newegg nem részletezte bővebben a SHIB bejelentését. A platform azonban jelenleg számos kriptovalutát elfogad a Bitpayen keresztül.

A kriptofizetési szolgáltató várhatóan felveszi a shiba inut a támogatott kriptovaluták listájára, amelybe a rivális mémkriptovaluta, a dogecoin (DOGE) is beletartozik.

A hír, hogy a Bitpay esetleg támogatni fogja a SHIB-et, az AMC Theatres vezérigazgatójától, Adam Arontól érkezett. November 15-én azt tweetelte, miszerint a Bitpay úgy döntött, hogy támogatja a shiba inu kriptót „kifejezetten azért, mert megkértem, így az AMC elfogadhatja a shiba inut a mozijegyek és a koncessziók online fizetésére”.

Hozzátette, hogy az AMC lesz az első Bitpay-ügyfél, aki elfogadja a shiba inu kriptót, és arra számít, hogy cége a bejelentéstől számított 60-120 napon belül elkezdi elfogadni a SHIB-et.

A shiba inu mémkriptopénz elfogadása egyébként egyre növekszik. Novemberben a Gemini kriptopénzváltó döntött úgy, hogy támogatni fogja a kutyacoint. Eközben a shiba inu támogatói petíciót indítanak a Change.org-on, hogy a Robinhood kereskedési platform elfogadja a SHIB-et. Eddig 540 ezer aláírást gyűjtöttek össze.

A Robinhood azonban nemrég azt nyilatkozta, hogy nem siet a SHIB vagy más kriptovaluták listázásával.

Olvastad már? Google: felhőfiókokba törnek a hackerek, hogy kriptót bányásszanak

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!