Shiba Inu (SHIB) árfolyam elemzés 05.22.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Shiba Inu (SHIB)

A bitcoin májusi, 71.100 dolláros csúcsra emelkedése során a mém érmék ágazata bizonyult a legjövedelmezőbbnek, a piaci kapitalizáció alapján a legtrendibb tokenek 40% feletti hozamot hoztak.

Ahogy azonban a Bitcoin árfolyama az elmúlt órákban visszarendeződött 69 000 dollár körüli szintre, több mémérme az eladók részéről erős elutasítással szembesült.

Érdekesség, hogy a SHIB árfolyama nem tudott jelentős emelkedést kiváltani a piacon tapasztalható intenzív vásárlási kereslet során, annak ellenére, hogy a bálnatranzakciók hatalmas megugrása ellenére sem.

A Shiba Inu (SHIB) kihívásokkal néz szembe a döntő ellenállás leküzdésében. Ahogy közeledik az Ethereum spot ETF jóváhagyásának határideje, az ERC-20 mém érme, a SHIB reagálhat a hírre.

Az elemzők egy valószínű kitörést jósolnak, ami jó lehetőséget biztosít a befektetőknek, hogy megszerezzék a SHIB-et, mielőtt az árfolyama potenciálisan felfelé lőne.

Az elmúlt hetekben a SHIB árfolyama egy tartományhoz kötött zónán belül konszolidálódott.

A konszolidáció felhalmozási zónaként szolgált, amit a Santiment Whale Transaction Count mutatója is megerősített.

A piaci összeomlás után vagy a konszolidáció során ennek a láncban lévő mérőszámnak a megugrása jellemzően azt jelzi, hogy az intézményi befektetők eszközöket halmoznak fel.

Fordítva, ha a mutató egy piaci emelkedést követően megugrik, az arra utal, hogy ezek a befektetők esetleg eladásra készülnek.

A Whale Transaction Count április 12. és május 21. között folyamatosan megugrott a piaci esések során, ami az intézményi befektetők folyamatos felhalmozását jelzi.

Az IntoTheBlock adatai azt mutatják, hogy a nagy tranzakciós volumen közel 417%-kal ugrott meg az elmúlt négy napban. A mutató a 28,2 millió dolláros mélypontról 145 millió dollárra ugrott.

A Shibburn emellett arról is beszámolt, hogy jelentős számú SHIB tokent vontak ki a forgalomból.

A legfrissebb adatok szerint az elmúlt 24 órában 10 824 730 SHIB tokent égettek el.

Ennek következtében az égési arány – amely az égetett tárcákba küldött tokenek arányát méri – a jelentés időpontjáig 59%-kal nőtt.

Amennyiben a SEC jóváhagyja a spot Ethereum ETF-et, az potenciálisan az altcoinok és a mémcoinok árának jelentős emelkedéséhez vezethet.

Mi a következő lépés a SHIB árfolyam számára?

A Shiba Inu az elmúlt napokban egy szimmetrikus háromszög mintázaton belül ingadozott, ami a piaci kereslet és kínálat egyensúlyát jelzi a jelenlegi árakon.

A vevők jelenleg megpróbálják az árat a csökkenő ellenállási vonalon túlra tolni.

A cikk írásakor a SHIB árfolyama 0,0000259 dolláron áll, ami több mint 1,1%-os csökkenést jelent az elmúlt 24 órában.

A piac bikás kereskedői a 0,000028 dollár feletti mozgást célozzák meg. A sikeres áttörés e csökkenő trendvonal fölé a medvés erők gyengülésére utalhat, ami potenciálisan 0,000033 dollárig vezetheti az árfolyamot, ahol jelentős medvés ellenállás várható.

A medvék viszont készen állnak arra, hogy ismét teszteljék a 0,0000226 dolláros támaszszintet.

Ha ez a szint áttörésre kerül, az fokozott eladási hullámhoz vezethet, ami a SHIB/USDT párt meredeken a következő fő támasz felé, a 0,0000185 dollárnál lévő támasz felé sodorja, semmissé téve a közelmúltbeli emelkedésből származó nyereséget.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!