Satoshi Nakamoto „megjelent” a New York-i Times Square-en

-

A New York-i Times Square digitális óriásplakátjain most egy új, Satoshi Nakamoto kriptoval kapcsolatos üzenet jelent meg.

A hirdetés, amelyet egy névtelen adományozó finanszírozott és Colin Wu, egy kínai riporter és kripto bennfentes tett közzé, a Bitcoin genezis blokkjának 15. évfordulójára emlékezik, amely a kriptopénz blokkláncának alapja.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Satoshi Nakamoto „megjelent” a New York-i Times Square-en

Az üzenetben ez áll: „Satoshi Nakamoto: The Times 03/Jan/2009 A bankok második mentőcsomagjának küszöbén a kancellár”.

Ez a The Times újság címlapjának a genesis blokkba kódolt kivonata megemlíti azokat a körülményeket, amelyek a Bitcoin létrejöttét eredményezték.

A hirdetés jelenléte a világ egyik legikonikusabb helyén hangsúlyozza azt a nagyszabású utat, amelyet a Bitcoin a megalakulása óta megtett, hogy világszerte ismertté vált és pénzügyi forradalmat indított el.

A bitcoin közelmúltbeli árfolyamteljesítménye felerősíti a hirdetés jelentőségét. A 45.000 dolláros határt átlépve a fizetőeszköz figyelemre méltó erőt mutat a gazdasági bizonytalanság hátterében.

Ez a rali nem csupán technikai győzelem, hanem a megalkotása mögött álló tartós vízió bizonyítéka.

A technikai fronton a Bitcoin szilárd támaszt hozott létre a 42.000 dolláros szinten, amely alap szilárdan tartotta magát a legutóbbi volatilitási hullámzásokkal szemben.

A mostanra támaszba fordult ellenállás bikás hangulatot jelez a befektetők körében, ami az emelkedő trend lehetséges folytatására utal.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A következő nagyobb ellenállás a 47.000 és 50.000 dollár közötti tartomány közelében található, amelynek áttörése további növekedést és az eddigi csúcsok újbóli tesztelését jelezheti.

Amennyiben a Bitcoin a 45.000 dolláros szint felett tartja magát, és mind a lakossági, mind az intézményi befektetők támogatását elnyeri, tartós emelkedésnek lehetünk tanúi.

A Bitcoin ETF-ben meglévő potenciál felismerése és a mainstream elfogadottsága által táplált pozitív piaci hangulat tovább katalizálhatja ezt az emelkedést.

Olvastad már? 11 millió felé zakatol a népszerű kriptoérme

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

4 kriptoprojektet nevezett meg szakértő, amelyek idén nyáron nagy hozamot hozhatnak

Vendégjegyzés A bikafutás és az altcoin-szezon a láthatáron van, a piaci feltételek stabilak, az altcoinok pedig potenciálisan robbanásszerű növekedésre készülnek. Az iparági bennfentesek előrejelzése szerint bizonyos kriptoprojektek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!