Injective (INJ) technikai elemzés 02.08.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Injective (INJ)

Az Injective (INJ) árfolyama 2023 vége óta finom lejtmenetben van, és egy csökkenő trendvonal alatt konszolidálódik, amely fokozatosan lekorlátozta a felfelé irányuló potenciált.

A 30%-os elnyomást követően az AI kriptopénz végre készen állhat egy felfelé mozgásra.

Az Injective (INJ) árfolyama 20%-os emelkedést hajthat végre a 40 dolláros pszichológiai szintig.

Ez azonban azon múlik, hogy a bikák képesek lesznek-e átlépni a 34,09 dolláros közvetlen barikádot, és képesek lesznek-e áttörni a 36,93 dolláros 50 napos egyszerű mozgóátlag (SMA) miatti ellenállást.

Ennek a két blokádnak az áthidalása az Injective árfolyamát az INJ és a 40 dolláros cél között álló félelmetes csökkenő trendvonallal való szembesüléshez juttatná.

A 100 és 200 napos SMA 28,21 és 18,09 dolláros szintek további támaszt nyújtanak, ami azt mutatja, hogy a piac felfelé hajlik.

A január 23-i likviditási akció során összegyűjtött vételi oldali likviditással az INJ-nél nincs hatékony lefelé irányuló húzás.

Közben a bikás lendület erősödik, amint azt a Relative Strength Index (RSI) emelkedése is mutatja, ami a növekvő lendület jele.

A másik oldalon, ha a kereskedők elkezdenek nyereséget könyvelni a szerdán elért 7%-os nyereségért, az Injective árfolyama lefelé húzódhat.

A 31 dollár alatti áttörés és zárás érvénytelenítené a bullish tézist. Súlyos esetben az INJ piaci értéke a 28,21 dolláros 100 napos SMA-ig eshet.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!