A Solana és az új versenytárs: még nem láttunk ilyet!

-


Vendégbejegyzés


A Solana (SOL) jelentős árfolyammozgást tapasztalt a közelmúltban, január 30-án rövid időre áttörte a 100 dolláros határt, először 2024-ben, a decentralizált pénzügyi (DeFi) volumenek emelkedése és a közelgő Jupiter airdrop körül kialakult pozitív hangulat miatt.

A kriptopénzpiac azonban nem sokkal később visszaeséssel szembesült, miután Jerome Powell Fed igazgató kijelentései arra utaltak, hogy a kamatcsökkentést 2024 márciusán túlmenően is elhalasztják.

Ennek hatására a Solana (SOL) árfolyama 12,5%-kal esett a csúcsról, ami élesebb visszaesés, mint a teljes altcoin-piacé, ami azt jelezheti, hogy a Solana (SOL) akkoriban alulértékelt vagy túladott volt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ennek a volatilitásnak ellenére a Solana (SOL) dominanciája a DeFi szektorban jelentősen nőtt, piaci részesedése januárban átlépte a 26%-ot, ami a kereskedési volumen és a hálózati részvétel erőteljes növekedését mutatja.

A DeFi tevékenység ezen emelkedő tendenciája, valamint a Jupiter token airdrop várakozása a Solana (SOL) árfolyamának potenciális fellendülésére utal, az elemzők és a befektetők a közeljövőben 120 dolláros célt vizionálnak.

Az utóbbi néhány hétben elég pezsgés volt egy olyan érme körül, amely robbanásszerű növekedési potenciállal rendelkezik, hasonlóan a Solana (SOL) korábbi napjaihoz, hogy érdemes legyen megnézni.

Az alábbiakban beszámolunk az újoncról, hogy esetlegesen tisztázzuk a félreértéseket, hogy miért tartják ilyen erős versenyzőnek.

ScapesMania: Nyilvános értékesítés megérkezett!

Egy közelmúltbeli AMA ülésen a ScapesMania vezérigazgatója bemutatta a márciusra tervezett, várva várt Token Generation Event (TGE) terveit.

Miután a csillagászati előértékesítést követően több mint 5,4 millió dollárt gyűjtöttek, a nyilvános értékesítési szakasz már javában zajlik.

Cselekedj gyorsan, hogy biztosítsd a részed a 80 millió tokenből ( 720.000 dollár), mielőtt elfogynak.

solana

Újradefiniált innovatív játék

A 376 milliárd dolláros jövedelmező játékiparban működő ScapesMania új megközelítést kínál.

A Web2 és a Web3 zökkenőmentes egyesítésével az alkalmi játékosokat és a kriptórajongókat egyaránt kiszolgálja.

Legyen szó akár a játékok szerelmeséről, akár a kriptójátékok kezdőiről, a ScapesMania biztosítja, hogy mindenki élvezhesse a magával ragadó játékmenetet és élvezhesse a jutalmakat.

A DAO irányítás elfogadásával a ScapesMania lehetővé teszi a Web3 rajongók számára, hogy alakítsák a fejlesztését és részesedjenek a sikeréből. Itt minden résztvevő precízen megvalósíthatja vágyait.

>>> Vesd bele magad a nyilvános értékesítésbe – Csatlakozz most a hivatalos oldalon! <<<

Biztonság és közösség a középpontban

A BlockSAFU szigorú biztonsági auditja által támogatott és díjnyertes csapattal büszkélkedő ScapesMania a biztonságot és a hitelességet helyezi előtérbe.

A blokklánc iparági óriás által nyújtott támogatással és a több mint 60.000 követőből álló virágzó közösséggel az átláthatóság és a támogatás a siker sarokkövei.

Az utolsó esély a hullám meglovaglására

Miközben a tokenek csak úgy repülnek a polcokról, most van az utolsó lehetőséged, hogy csatlakozz a ScapesMania utazásához, mielőtt az elérné a mainstream tőzsdéket.

Ne maradj le a lehetőségről, hogy részese lehess a játékvilág következő nagy dobásának.

solana

solana

Biztosítsd a nagyobb nyereséget azzal, hogy megragadod a ScapesMania jelentős, 10%-os bónuszát!

Használd a CXH822 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb üzletet köss egy olyan kriptopénzre, amellyel az egész kriptoközösség irigyei lehetsz.

Cselekedjen gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Solana (SOL): A hullámzó árfolyam és a piaci optimizmus

A Solana (SOL) a közelmúltbeli fejlemények során figyelemre méltó rugalmasságot és növekedést mutatott, ami a befektetők és a kereskedők figyelmét egyaránt magára vonta.

A Solana (SOL) egy rövid kiesést követően, amely aggodalmat keltett a közösségében, nemcsak helyreállt, hanem megugrott az értéke is, ami erős piaci bizalmat és további növekedési potenciált jelez.

A Solana (SOL) a hét elején jelentős kiesést tapasztalt, ami a hálózati tevékenységek ideiglenes leállásához vezetett.

A fejlesztőcsapat gyors reagálása, amely magában foglalta a hálózat frissítését és a validátor-üzemeltetők újraindítását, azonban gyorsan helyreállította a működőképességet.

Ez az esemény ahelyett, hogy elrontotta volna a hangulatot, inkább katalizátorként hatott a Solana (SOL) árfolyamának helyreállítására.

Az utóbbi 36 órában a SOL/BTC árfolyama 4,5%-kal emelkedett, ami a befektetői hangulat pozitív változását és egy esetleges rallyt jelez.

A Solana (SOL) jelenleg 101 dollár körül mozog, ami 6,58%-os emelkedést jelent, piaci kapitalizációja pedig 44,4 milliárd dollár.

solana
Forrás: coingecko.com

Az optimizmushoz hozzátartozik, hogy a Solana (SOL) a DeFi volumenében mind az Arbitrumot, mind az Ethereumot felülmúlta, és piaci részesedése januárban átlépte a 26%-ot.

A DeFi kereskedelmi volumen növekedése erősen jelzi a hálózat növekvő hasznosságát és a SOL tokenek iránti keresletet.

A Jupiter közelgő airdropja várhatóan tovább növeli a DeFi aktivitást a Solana-n, ami potenciálisan a Solana (SOL) árfolyamát a 120 dolláros szint felé mozdítja el.

A Solana (SOL) befektetők számára fontos szempont a Solana (SOL) éves inflációs rátája, amely 5,5% és 20,35% között változik.

Az infláció célja, hogy a hálózati tétérvényesítőket fizesse, és idővel növelje a forgalomban lévő kínálatot.

Míg az infláció felhígíthatja az árat, a Solana (SOL) iránti jelenlegi kereslet, párosulva a növekvő DeFi volumenekkel és piaci részesedéssel, olyan erős piaci hangulatot sugall, amely ellensúlyozhatja az inflációs nyomást.

A jelenlegi piaci dinamikát figyelembe véve, beleértve a Solana (SOL) kiesés utáni helyreállását, a DeFi volumenek dominanciáját és a Jupiter légihullámot övező várakozást, a Solana (SOL) árára nézve bikásak a kilátások.

Amennyiben a Solana (SOL) sikeresen áttöri a 110 dolláros ellenállási szintet, potenciálisan tovább rallyzhat 170 dollárig.

Következtetés

A kriptopénz-környezet jelentős fejlemények tanúja, a Solana (SOL) az élen, amely a piaci ingadozások és a versenynyomás közepette rugalmasságot és növekedési potenciált mutat.

A Solana (SOL) közelmúltbeli árfolyammozgásai, amelyeket a 100 dolláros mérföldkő rövid átlépése és az azt követő, szélesebb körű gazdasági jelzések által befolyásolt visszaesés jellemzett, kiemelik a kriptopiac volatilis, ugyanakkor opportunista jellegét.

Az új versenytársak, például a ScapesMania megjelenése, akik egyedi kínálatukkal és stratégiai piaci pozícióikkal a blokklánc-technológia határainak újradefiniálására törekszenek, hangsúlyozza a kriptopénz-ökoszisztéma dinamikus és fejlődő jellegét.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!