Saját rajongói tokent bocsájt ki egy vezető spanyol futballklub

-

Az Atlético de Madrid spanyol futballcsapat üzleti megállapodást között a Chilizzel, egy sporttal foglalkozó blokklánccal, hogy saját rajongói tokeneket indítsanak, amely a rajongók számára külön hozzáférést biztosít a csapat termékeihez, infóihoz és tapasztalataihoz.
A csapat a negyedik helyen végzett az UEFA 2019-es csapathelyezésein. A lépéssel csatlakozik a Juventus és a West Ham United csapatokhoz a Socios.com rajongói platformon.

 „Az Atlético de Madrid rajongói token árfolyama 2 dollár lesz, mely csakis a Socios.com-on keresztül lesz elérhető 2019 őszében a 19/20-as szezonra. A rajongói tokenekre ingyenesen is lehet vadászni majd az alkalmazás kiterjesztett valóság funkcióján, a Token Hunton keresztül.” – írják a készítők.

Az Atlético de Madrid rajongói token tulajdonosai exkluzív jogokhoz jutnak a platformon, egyedi és exkluzív tapasztalatokhoz, nyereményjátékokhoz és kérdőívekhez kapnak hozzáférést.
A szurkolók rajongói termékeket is vásárolhatnak a tokenekkel, és egymást közt is cserélgethetik őket az alkalmazáson keresztül.

Az Atlético de Madrid csak egy a sok focicsapat közül, amelyik az elmúlt két év során csatlakozott a blokklánchoz.
A Francia Liga vezető csapata, a Paris Saint-Germain 2018-ban adta ki saját kriptopénzét a Socios platformon, azóta egyre több és több csapat csatlakozott.

 „Célunk, hogy kiépítsük a világ legnagyobb futballközösségét és -piacterét a rajongók számára, valamint hogy bemutassuk a blokklánc és a kriptovaluták megbízhatóságát a tömegek számára.” – mondta korábban Alexandre Dreyfus, a cég alapítója és vezérigazgatója

A platform igyekszik elkerülni a kriptokereskedés bonyolult elemeit, és inkább a rajongók támogatására készít rendszereket, amely rajongói tokeneket alkalmaz.
A rajongók akár kérdőíveken keresztül is hozzájuthatnak a tokenekhez, és pontokat kaphatnak, amivel haladhatnak a szuperrajongók listáján.
Forrás: coindesk.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin ára 2021 decembere óta először éri el az 57.000 dollárt

A Bitcoin árfolyama február 15. és 25. között alacsony volatilitást mutatott, de az elmúlt két napban úgy tűnik, hogy a vevők visszatértek, mivel a BTC...

Bitcoin előrejelzés: Michael Novogratz szerint 150.000 dollárra emelkedhet

A bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) körüli lelkesedés nem mutatja a lanyhulás jeleit, és a várakozások szerint az ágazatban tartós növekedés és elfogadás várható. Michael Novogratz,...

Az Ethereum bálnák 64 millió dollárt vontak ki a tőzsdékről

Az Ethereum (ETH) bizalmának figyelemre méltó megnyilvánulásaként a kriptopénz bálnák együttesen mintegy 64 millió dollár értékű ETH-t vontak ki a főbb tőzsdékről - jelentette a...

Márciusi altcoinok megfigyelése a Solana árnyékában

Vendégbejegyzés A kriptopiac napjainkban jelentős átalakulásnak lehet tanúja, amit a Solana (SOL) figyelemre méltó útja és a skálázható, biztonságos és decentralizált web3 platform előmozdítását célzó stratégiai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!