Robert Kiyosaki szerint több billió dollárt fog nyomtatni a Fed

-

A Robert Kiyosaki pénzügyi író szerint a Federal Reserve és az USA Államkincstára és a Wall Street újrakezdi majd a pénznyomtatást, a sok billió dollárnak köszönhetően pedig felfelé fognak menni az árfolyamok.

Jól járnak majd a bitcoin-befektetők, de akik fiat valutákban tartják a pénzüket, megégetik majd magukat.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A több tízmillió eladott könyvvel büszkélkedő Kiyosaki a Twitteren osztotta meg a követőivel, hogy a valódi pénzzel, az arannyal, ezüsttel, bitcoinnal rendelkezők meggazdagszanak majd a pénznyomtatás miatt, mikor a Fed ismét beavatkozik a piacok alakulásába, de a fiatban megtakarítók a vesztesek közé kerülnek.

Az író híres arról, hogy sokszor vízionálta már a pénzügyi világvégét és a válságot, és már azt is többször elmondta, hogy a most közelítő válság rosszabb lesz bárminél, amit eddig láttunk.

Robert Kiyosaki

Egy 2020-ban írt könyvében, amely a beszédes „Ki lopta el a nyugdíjamat?” címet viseli, alaposan körbejárta a témát, amely alapján az USA, és valójában az egész világ, egy nyugdíjkatasztrófa előtt áll.

Angliában a közelmúltban majdnem bedőlt a nyugdíjrendszer, és Kiyosaki szerint ugyanez bármikor megtörténhet az Államokban is.

Kiyosaki többször is elmondta már, hogy a dollár hamis pénzzé vált, mikor Nixon elnök 1971-ben végleg leválasztott azt az aranystandardról.

Ezzel megszűnt a valódi, fizikai eszközhöz való rögzítés, és nem maradt más, mint a hit az Egyesült Államok gazdaságában, és a politikusokban.

Szeptemberben egyenesen azt mondta, hogy már nagyon közel a vég, és már akár januárban bekövetkezhet a dollár összeomlása.

A szerző folyamatosan arra bíztat mindenkit, hogy ne bízzon a Fedben, se pedig az államban, a Wall Streetben, és a politikusokban sem.

Ezek aktívan a dollár ellen dolgoznak, így mindenkit arra bíztat, hogy vásároljon inkább bitcoint.

Nemrégiben arról is beszélt, hogy a kriptoipart jelenleg nehéz helyzetbe hozó FTX csődje sem a bitcoin hibája.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az FTX vezetőjét, Sam Bankman-Friedet a hírhedt piramisjáték-szervezőhöz, Bernie Madoffhoz hasonlította.

Bevallása szerint ő örül az alacsony árfolyamoknak, mivel nem kereskedik, hanem csak befektet, így többet tud vásárolni.

Olvastad már? A kriptovilág heti legfontosabb történései 12.11.

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Bitcoin technikai elemzése 06.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin hamis kitörést mutatott egy rövid távú tartományon túlra a múlt hétvégi pozitív fejleményeket követően az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban. A múlt heti...

Miért nem fogja mostanában a Bitcoin újra tesztelni a 20.000 dolláros szintet?

A BitMEX társalapítója, Arthur Hayes egy Substack hírlevelet tett közzé, amelyben elmagyarázza, hogy a Bitcoin miért nem fog a 20.000 dollár felé hajlani a következő...

A Bitcoin egy rendkívül ritka aranykeresztet mutat

Általában az „aranykereszteket" és a „halálkereszteket" a középtávú bitcoin piaci hangulat megbízható indikátoraként interpretálják. Egy tapasztalt piaci elemző egy szuper ritkát szúrt ki, és biztos...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!