Robert Kiyosaki merész Bitcoin árfolyam jóslata

-

A „Rich Dad Poor Dad” című bestseller szerzője, Robert Kiyosaki merész jóslatot tett, miszerint a Bitcoin ára eléri a 100.000 dollárt.

Egy nemrégiben közzétett tweetjében Kiyosaki megosztotta a Bitcoin iránti rajongását, és a kormánytól és a pénzügyi intézményektől való függetlenségét nevezte meg bikás kilátásainak egyik fő okaként.

Kiyosaki szerelmi viszonya a Bitcoinhoz akkor kezdődött, amikor szemtanúja volt a kriptopénz meteorikus emelkedésének 20.000 dollárig, hogy aztán nem sokkal később nullára zuhanjon.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

E visszaesés ellenére Kiyosaki továbbra is figyelemmel kísérte a kriptopénz fejlődését, és végül jelentős mennyiséget vásárolt, amikor az árfolyam elérte a 6000 dollárt.

Kiyosaki szerint a Bitcoin decentralizált jellege és a kormányzati beavatkozástól való függés hiánya biztonságosabb befektetést jelent, mint a hagyományos eszközök, például a részvények és kötvények.

Úgy véli, hogy ez az emberek pénze, és a kormány pénzügyi politikája, például a „hamis” pénz injektálása a gazdaságba, aggodalomra ad okot.

Az emberek pénze

Úgy tűnik, hogy Kiyosaki Bitcoinra vonatkozó álláspontja összhangban van a befektetőknek adott általános tanácsával, hogy portfóliójukat aranyba, ezüstbe és Bitcoinba való befektetéssel diverzifikálják.

Korábban már kritizálta a kormány pénzügyi politikáját, és a befektetési stratégiák megváltoztatására szólított fel az esetleges gazdasági visszaesés elleni védekezés érdekében.

A jelenlegi Bitcoinnpiacon is voltak ingadozások, de Kiyosaki bikás kilátásai továbbra is szilárdak.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Arra ösztönzi a befektetőket, hogy a BTC-t jó befektetési lehetőségként tekintsék, hangsúlyozva a magas hozamlehetőséget és a kormánytól és a pénzügyi intézményektől való függetlenségét.

Ahogy a Bitcoin népszerűsége tovább növekszik, Kiyosaki előrejelzése a 100.000 dollár elérésére nem biztos, hogy messze van.

zeta

Olvastad már? Választóvonalhoz ért a Bitcoin árfolyama 28800 dollárnál

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!