Robert Kiyosaki merész Bitcoin árfolyam jóslata

-

A „Rich Dad Poor Dad” című bestseller szerzője, Robert Kiyosaki merész jóslatot tett, miszerint a Bitcoin ára eléri a 100.000 dollárt.

Egy nemrégiben közzétett tweetjében Kiyosaki megosztotta a Bitcoin iránti rajongását, és a kormánytól és a pénzügyi intézményektől való függetlenségét nevezte meg bikás kilátásainak egyik fő okaként.

Kiyosaki szerelmi viszonya a Bitcoinhoz akkor kezdődött, amikor szemtanúja volt a kriptopénz meteorikus emelkedésének 20.000 dollárig, hogy aztán nem sokkal később nullára zuhanjon.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

E visszaesés ellenére Kiyosaki továbbra is figyelemmel kísérte a kriptopénz fejlődését, és végül jelentős mennyiséget vásárolt, amikor az árfolyam elérte a 6000 dollárt.

Kiyosaki szerint a Bitcoin decentralizált jellege és a kormányzati beavatkozástól való függés hiánya biztonságosabb befektetést jelent, mint a hagyományos eszközök, például a részvények és kötvények.

Úgy véli, hogy ez az emberek pénze, és a kormány pénzügyi politikája, például a „hamis” pénz injektálása a gazdaságba, aggodalomra ad okot.

Az emberek pénze

Úgy tűnik, hogy Kiyosaki Bitcoinra vonatkozó álláspontja összhangban van a befektetőknek adott általános tanácsával, hogy portfóliójukat aranyba, ezüstbe és Bitcoinba való befektetéssel diverzifikálják.

Korábban már kritizálta a kormány pénzügyi politikáját, és a befektetési stratégiák megváltoztatására szólított fel az esetleges gazdasági visszaesés elleni védekezés érdekében.

A jelenlegi Bitcoinnpiacon is voltak ingadozások, de Kiyosaki bikás kilátásai továbbra is szilárdak.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Arra ösztönzi a befektetőket, hogy a BTC-t jó befektetési lehetőségként tekintsék, hangsúlyozva a magas hozamlehetőséget és a kormánytól és a pénzügyi intézményektől való függetlenségét.

Ahogy a Bitcoin népszerűsége tovább növekszik, Kiyosaki előrejelzése a 100.000 dollár elérésére nem biztos, hogy messze van.

zeta

Olvastad már? Választóvonalhoz ért a Bitcoin árfolyama 28800 dollárnál

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!