Cardano technikai elemzés 04.21.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano

A Cardano elemzése azt tárja fel, hogy ma egy csökkenő tendencia uralja a piacot.

A bikáknak azóta sem sikerült az árfolyamot az ellenállási szint fölé tolni, ami azt jelzi, hogy a piac egy konszolidációs időszak felé tarthat. A támaszszintet tesztelték és tartották, de az ellenállás szintje még mindig erős.

Ahhoz, hogy az ár kitörjön és feljebb mozduljon, a vételi nyomás jelentős növekedésére van szükség. Az ADA egy emelkedő trendvonal alá tört, és jelenleg a 0,4052-es szint alatt kereskedik.

A 24 órás kereskedési volumen is csökken, ami azt jelentheti, hogy a bikák nehezen tudnak fellendülni. Jelenleg 424 millió dolláron áll, ami 28,76%-os veszteséget jelent. A piaci kapitalizáció 14,077 milliárd dollár, a piaci dominancia 3,67%.

Az napos Cardano árelemzés szerint ma az árfolyam lefelé tört, és jelenleg is lefelé halad, az ADA/USD pár a 0,4208 dolláros ellenállási szint alá esett.

Ha a piac továbbra is medvés marad és tovább törik lefelé, akkor a 0,4202 dolláros szint újratesztelése felé veheti az irányt.

Másrészt, ha a vevők megvédik ezt a szintet, akkor némi fellendülést láthatunk a Cardano árfolyamában.

Az ADA árfolyamelemzése azt mutatja, hogy jelenleg 0,4047 dolláron kereskednek vele, ami 3,64 százalékos csökkenést jelent az elmúlt 24 órában.

A volatilitás is meglehetősen alacsony a piacon, a Bollinger szalagok viszonylag szűk kereskedési tartományokat mutatnak.

A felső Bollinger sáv jelenleg 0,455 dolláron, az alsó Bollinger sáv pedig 0,361 dolláron áll, ami azt jelzi, hogy a volatilitás egy ideig alacsony maradhat a piacon.

A relatív erősség index (RSI) jelenleg 50-en áll, ami azt mutatja, hogy a piac semleges zónában van.

A mozgóátlag mutató szintén az árfolyam felett van, 0,429 dollárnál, ami tovább erősíti a piac csökkenő tendenciáját.

Összességében úgy tűnik, hogy a Cardano konszolidációs fázisban van, és a piacon a medvés trend dominál.

A bikáknak nem sikerült hatékony fellendülést elérni és a 0,4208 dolláros ellenállási szint fölé törni, ami azt jelzi, hogy az ADA esetében további csökkenés jöhet.

Nekünk  elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk a potenciális ellenállási és támaszszintekkel, hogy a kereskedés során helyesen azonosíthassák a belépési pontokat és nyereséget vehessenek fel.

cardano

 

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!