Robert Kiyosaki arra sürgeti a befektetőket, hogy szálljanak be a kriptóba

-

A Rich Dad Poor Dad című bestseller híres szerzője, Robert Kiyosaki arra buzdította a befektetőket, hogy most szálljanak be a kriptóba, mivel a világtörténelem legnagyobb gazdasági összeomlását jósolja. „Most van itt az ideje, hogy beszálljatok a kriptóba” – hangsúlyozta.

Robert Kiyosaki szerint most van itt az ideje a kriptovásárlásnak

A Gazdag papa, szegény papa című könyv szerzője, Robert Kiyosaki állítólag vasárnap azt mondta a „Rich Dad Community” levelezőlistájára feliratkozóknak, hogy most kell beszállniuk a kriptóba, mielőtt a világtörténelem legnagyobb összeomlása bekövetkezik.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Rich Dad Poor Dad egy 1997-es könyv, amelyet Kiyosaki és Sharon Lechter közösen írtak. Több mint hat évig szerepelt a New York Times bestseller listáján. A könyvből több mint 32 millió példányt adtak el több mint 51 nyelven, több mint 109 országban.
Kiyosaki megismételte a levelezőlistájára feliratkozóknak írt szörnyű jóslatait:

„A világtörténelem legnagyobb összeomlását jósolom.”

Bár a híres szerző hosszan tartó visszaesésre figyelmeztetett, hangsúlyozta, hogy a medvepiacok a legjobb időszakok a befektetők számára a meggazdagodásra, mivel minden eladó lesz.
A tanácsai visszhangozzák a júliusi tweetjét, amikor azt mondta, hogy a kedvenc négybetűs szava az „SELL” (eladás).
A híres író kifejtette, hogy az eszközárak összeomlanak, és ő „készpénzes pozícióban van, várva, hogy felvegye az alkukat, különösen az ingatlanok és a bitcoin területén”.
Kiyosaki arra is figyelmeztetett, hogy az amerikai dollár összeomlik, ami a kormányok által nem ellenőrzött kriptovaluták mainstream elfogadásához vezet.
Megjegyezve, hogy a Federal Reserve és a pénzügyminisztérium tönkreteszi az amerikai dollárt, többször is kijelentette, hogy nem bízik a kormányban, Joe Biden elnökben, Janet Yellen pénzügyminiszterben, a Federal Reserve-ben és Jerome Powell Fed-elnökben. Nem bízik a Wall Streetben sem.
A neves szerző hangsúlyozta:

„Most van itt az ideje, hogy beszállj a kriptóba, még a történelem legnagyobb gazdasági összeomlása előtt.”

Kiyosaki a Twitteren is gyakran osztotta meg jóslatait és befektetési tanácsait.
Kedden azt tweetelte, hogy „itt az ideje, hogy [a] szegények meggazdagodjanak”, hozzátéve, hogy a részvények, kötvények, befektetési alapok, tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) és ingatlanok összeomlanak.

Megjegyezte, hogy a középosztály eltörlődik, ahogyan azt korábban megjósolta. Legutóbbi tweetje hasonlít egy másik augusztusi tweetjére, amikor arra figyelmeztetett, hogy minden piac összeomlik.
Akkor az ezüst- és a bitcoin-piacokat is azok között nevezte meg, amelyek összeomlását várja.
Kiyosaki már jó ideje ajánlja a bitcoint a befektetőknek, több hónapja kijelentette, hogy megvárja, amíg a kriptopénz árfolyama elér egy mélypontot, mielőtt beszállna.
Miután elárulta, hogy megvárja, amíg a BTC teszteli az 1100 dolláros szintet, júliusban azt mondta, hogy készpénzben várakozik a kriptopénz megvásárlására.
A Rich Dad Poor Dad szerzője a BTC mellett az aranyat és az ezüstöt is ajánlotta. Augusztusban azt is elmondta, hogy Harry Dent közgazdász meghallgatása után meggondolta magát a 2 éves amerikai államkötvények vásárlásával kapcsolatban.

„Nem fektetek be olyan dolgokba, amiket a Fed vagy a Wall Street nyomtat. Itt az ideje, hogy kinyíljon az elmém” – ismerte el.

Kedden így tweetelt: „Az ezüst oldalazik. Az ezüst 3-5 évig 20 dolláron marad, majd 100 és 500 dollár közé emelkedik. Mindenki megengedheti magának az ezüstöt, még [a] szegények is. Halmozzanak fel ezüstöt most.” Kiyosaki korábban az ezüstöt a ma legjobb befektetési értéknek nevezte.

Olvastad már? Bűnösnek vallotta magát az amerikai kripto-Ponzi vezető kereskedője

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A megkérdezett intézményi kereskedők 72%-a nem tervezi a kriptokereskedést

A JPMorgan Chase új felmérése szerint az intézményi kereskedők 72%-a „nem tervezi a kriptokereskedést”, míg 14%-uk öt éven belül tervez kriptovalutákkal kereskedni. Az intézményi kereskedők...

A bitcoin az emberek pénze

Robert Kiyosaki, a Gazdag papa könyvel szerzője bevallotta, hogy túl sokat nem tud a bitcoinról, de annak örül, hogy rendelkezik valamennyivel. A pénzügyi író a saját...

A Cosmos egyre népszerűbb a befektetők körében

Az Osmosis, a Cosmos Hub protokollon lévő DEX az elmúlt napokban javulást figyelt meg. A napi aktivitás tekintetében megelőzte a többi szereplőt, például az Avalanche-ot és...

Egyre több NFT-t mintelnek – de a tranzakciós díjak is növekednek

A Bitcoin-felhasználók az Ethereum NFT-ihez hasonlóan a láncon helyezik el az eszközöket, de a megnövekedett aktivitásnak ára van. Az Ordinals, egy ellentmondásos új projekt, amely lehetővé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!