Ripple (XRP) technikai elemzés 07.14.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple (XRP)

A Ripple Labs extázisba esett egy mérföldkőnek számító ítéletet követően, amely megerősítette, hogy a cég nem sértette meg a szövetségi értékpapírtörvényeket.

Az Analisa Torres amerikai kerületi bíró által hozott ítélet több mint 70%-os emelkedést hozott a Ripple (XRP) számára az elmúlt 24 órában, kiszorítva a Binance Coin (BNB) coin a négy legnagyobb kriptó piaci kapitalizációja alapján.

Egyes elemzők úgy vélik, hogy a fejlemények növelhetik a Coinbase és a Binance esélyeit az amerikai SEC elleni győzelemre is.

A javuló hangulatnak köszönhetően a Bitcoin (BTC) is új csúcsra, 31.800 dollárra emelkedett.

A 0,45 dollár június végén és júliusban kritikus támaszszint volt. A július 13-i legutóbbi csúcs (0,9380 dollár) és a 0,451 dolláros támaszszint között Fibonacci-retracement szintek helyezkedtek el.

A napi grafikonon a robbanásszerű XRP-rali a Q1 2022-es szintet is megcélozta, de nem sikerült átlépnie az 1 dolláros értéket.

A bikák kicsit pihennek a rally után, mielőtt megpróbálnák meghódítani a 0,9380 dolláros csúcsot, hogy átlépjék az 1 dollárt.

Tehát a 0,694 dolláros 50%-os retracement szint, amely a Q1 2022-es kulcsfontosságú támaszhoz igazodik, kulcsfontosságú szint volt a vételi lehetőségek megfigyelésére.

Az 1,05 dolláros szint lesz a következő célpont, amennyiben a bikáknak sikerül átlépniük az 1 dolláros pszichológiai szintet.

Ezzel szemben a 0,694 dolláros támasz alá történő csökkenés gyengülő struktúrát jelez, különösen, ha a BTC 30.000 dollárig vonul vissza.

Eközben az RSI és az OBV éles emelkedéseket regisztrált, de enyhe visszalépésekkel, ami azt jelzi, hogy a masszív szivattyú kissé kihűlt a cikk írásakor.

ripple

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 60 ezer dollárral kapcsolatos aggodalmak miatt a kriptopiac érzi a borzongást

A Bitcoin (BTC) közelmúltbeli felfutása nagy reményt keltett a kriptoterületen az elmúlt hónapokban. A BTC közelmúltbeli árfolyammozgásai azonban teljes mértékben megváltoztatták az árfolyamot. Mozgatók, megrendítők és...

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!