Ripple (XRP) technikai elemzés 06.30.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple (XRP)

A Ripple (XRP) szembesült egy újabb elutasítással a medvés zónában és a 0,5000 dollár feletti kínálati területen.

A 0,5000 dollár feletti szakasz 2023 első felében kulcsfontosságú árplafon volt, ami megfékezte a további felfelé irányuló reményeket.

Eközben a BTC továbbra is határozatlansággal szembesült a spekulánsok körében, mivel továbbra is szűk, keskeny ársávban mozog 30.000 dollár felett.

A BTC múlt heti vad ingadozásai során az XRP elérte a 2023-as árplafont. De az árfolyampadló újratesztelése is valószínű lehet, ha az ingadozások folytatódnak.

A májusi mélypont a 0,407 – 0,434 dollár közötti kulcsfontosságú árzónába esik. Az árzóna októberben és 2023 második negyedévében kulcsfontosságú keresleti zóna volt.

De decemberben és 2023 első negyedévében is kulcsfontosságú ellenállás volt, így kulcsfontosságú árreakciós szintnek számít.

A keresleti zónához való visszalépés éles rallyt eredményezett, miután az XRP májusban visszaszerezte a 0,4493 dolláros kulcsfontosságú mélypontot.

Ha a trend megismétlődik és a zóna kitart, akkor egy korrekciós visszapattanás az XRP-t az alacsonyabb, 0,527 dolláros csúcs újra teszteléséhez vezetheti.

Ez a szint egybeesik a 0,51- 0,54 dolláros (piros) medvés rendelési blokkal (OB) is.

A keresleti zóna áttörése érvényteleníti a bullish tézist. A keresleti zóna alatti következő alsó támaszok a 0,3472 $ és a 0,3000 dolláros szinteken találhatók.

Eközben az RSI mélyen az alsó tartományokba került, ami azt jelzi, hogy a vevők az elmúlt napokban teret vesztettek az eladókkal szemben.

Hasonlóképpen, az OBV kissé megmártózott, de összességében 2023 eleje óta emelkedő trendben van.

ripple

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!