Ripple (XRP) technikai elemzés 02.15.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple (XRP)

A Ripple (XRP) árfolyama csütörtökön kora reggel elérte a 0,5590 dolláros csúcsot. Az XRP-hez hasonló altcoinok nyereséget könyvelhettek el, miközben a Bitcoin ára 52.500 dollárig emelkedett az ellenálláson túlra.

A Bitcoin bikafutása az egész piacra kiterjedő fellendülést indított el az altcoinok árfolyamában.

A Bitcoin-effektus mellett valószínűleg az XRP on-chain aktivitása is hozzájárult a közelmúltbeli nyereségek katalizálásához, a Ripple ökoszisztémában zajló egyéb fejlemények mellett.

Az XRP árfolyama jelenleg emelkedő tendenciát mutat. Az altcoin a 0,60 dolláros cél felé rallyzik, ami egy pszichológiailag fontos szint az eszköz számára.

Az XRP árfolyam ellenállással szembesül a 2024-es csúcsról (0,6405 dollár) a januári mélypontra történő visszaesés 50%-os Fibonacci Retracement szintjénél, 0,5629 dollárnál.

Az XRP árfolyamának 0,6000 dollárig tartó emelkedése több mint 10%-os emelkedést jelent.

A Moving Average Convergence/ Divergence (MACD) és az Awesome Oscillator (AO) mutatók zöld sávjai azt sugallják, hogy az XRP árfolyam emelkedő trendje sértetlen, és pozitív lendület van.

Egy napi gyertyás zárás a 0,5000 dolláros szint alatt érvénytelenítheti a bikás tézist, és jelezheti a januári mélypont, a 0,4853 dolláros szint letörlését, mielőtt az XRP árfolyam újabb lehetséges fellendülése következne be.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin felezési árfolyam előrejelzése

Prémium A Bitcoin (BTC) most egy kritikus ponton van, hiszen már csak néhány óra van hátra a várva várt 4. feleződésig. Az IntoTheBlock adatai szerint azonban a...

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!