TokenFi (TOKEN) technikai elemzés 02.15.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

TokenFi (TOKEN)

A TokenFi (TOKEN) árfolyama oldalazott, mivel egy kulcsfontosságú ellenállási szint alatt kereskedik.

Ez a korlát döntő fontosságú annak meghatározásában, hogy a TOKEN merre tart legközelebb. A kitörés szép, kétszámjegyű nyereséget hozhat a tulajdonosok számára. A visszalökés azonban lejjebb küldheti az altcoint.

A TokenFi ármozgása az elmúlt hat hétben egy duplafenekű mintázatot hozott létre. Ez a felállás két jellegzetes mélypontot tartalmaz, amelyek a „nyakvonal” néven ismert vízszintes ellenállási szint alatt alakultak ki.

Ez a felállás egy meredek korrekció után alakul ki. Ez egy alsó alakzatot képvisel, és a trendforduló tünete.

A technikai formáció 28%-os emelkedést jósol 0,0413 dollárig, amit a csúcs és a második mélypont közötti távolság és a nyakvonalnál lévő kitörési pont 0,0320 dolláros értékének hozzáadásával kapunk meg.

A TokenFi árfolyamnak azonban egy tizenkét órás gyertyás zárást kell produkálnia a 0,0320 dolláros nyakvonal ellenállási szint felett, hogy érvényesítse a felállást és elindítsa az emelkedést.

Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy a TokenFi árfolyama 8%-kal lejjebb eshet, hogy újra tesztelje a 0,0286 dolláros támaszszintet, mielőtt kitörne.

Ez a mozgás remek lehetőség lenne a háttérbe szorult vevők számára a TOKEN felhalmozására.

Másrészről, ha a fent említett visszalépés a 0,0286 dollárig nem lassul le, az az eladási nyomás megugrását jelentheti, talán azért, mert a vevők nem lépnek fel.

Bárhogy is legyen, ha a TokenFi árfolyama tizenkét órás gyertyás zárást produkál a 0,0286 dolláros támaszszint alatt, az érvényteleníti a bikás tézist egy alacsonyabb mélypont létrehozásával.

Ilyen esetben a TOKEN 27%-ot csúszhat, és a 0,0207 dolláros tartományi mélypontot jelölheti meg.

Ez a zuhanás nem ismeretlen, mivel legutóbb, amikor a TokenFi árfolyama a 0,0320 dollár körüli elutasítással szembesült, 30%-os korrekciót szenvedett el.
FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!