Ripple (XRP) árfolyam elemzés 05.09.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple (XRP)

A Ripple (XRP) csütörtökön 0,53 dollár alatt mozog, mivel a befektetők továbbra is emésztik a Ripple és az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) közötti jogi csatározás legújabb fejleményeit.

A két fél benyújtotta a jogorvoslattal kapcsolatos végső beadványait és válaszait, amelyekben továbbra is alátámasztják korábbi álláspontjukat.

Miközben a SEC 2 milliárd dolláros bírságot követel, a Ripple úgy véli, hogy ez legfeljebb 10 millió dollár lehet. A bíró várhatóan májusban dönt az ügyben.

A Ripple több mint egy hete a 0,57 és 0,50 dollár közötti sávban ragadt. A cikk írásakor az altcoin kemény ellenállással szembesül a 0,53 dollárnál, amely szint az április 9. és április 13. közötti eladási hullám 50%-os Fibonacci-retracementjét jelenti.

A heti időkeretben a 0,4665 dolláros szint az XRP kulcsfontosságú támasza, a 0,5630 dolláros szint pedig a legfontosabb ellenállási szint, amelyet meg kell dönteni.

A Volume Profile mutató azt mutatja, hogy az ellenőrzési pont a 0,6159 dollárnál van, amely egész márciusban támaszként működött.

Ez megfelel az XRP legnagyobb kereskedési volumenének a napi grafikonon.

A Moving Average Convergence Divergence (MACD) mutató zöld hisztogram sávokat mutat a semleges vonal felett, ami pozitív lendületet jelent a Ripple április 20-án kezdődött felfelé irányuló trendjében.

Ha lefelé tekintünk, az XRP a május 1-jei 0,4782 dolláros mélypontnál találhat támaszt.

Az XRP ezen a szinten likviditást söpörhet be, és megpróbálhat kilábalni a közelmúltbeli áresésből.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A blokkláncok macOS-e? 60%-kal növelte DEX-volumenét a Solana májusban

A decentralizált tőzsdék (DEX-ek) májusi növekedési volumenének több mint 60%-át a Solana blokkláncon regisztrálták a Pantera Capital kockázati tőkecég által összeállított adatok szerint. E növekedés mögött...

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!