Ripple (XRP) árfolyam elemzés 04.09.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple (XRP)

A Ripple (XRP) ára ma 0,61 dolláron áll, miután hétfőn egy hét alatt először emelkedett a lélektanilag fontos 0,60 dolláros szint fölé.

Az XRP Ledger natív tokenje fenntartotta a hétfői nyereségét, de áprilisban eddig nagyjából oldalazóan kereskedett, mivel a láncon belüli aktivitás a piaci szereplők csökkenő érdeklődését jelzi.

A Ripple (XRP) aktív címei és a tranzakciós volumen két kulcsfontosságú mérőszám, amelyek az XRP relevanciáját, keresletét és érdeklődését mérik a kereskedők körében.

A Santiment kriptointelligencia-követő adatai azt mutatják, hogy április 1. és 8. között az XRP aktív címei 36%-kal csökkentek, a tranzakciós volumen pedig 70%-os visszaesést szenvedett.

E mérőszámok alátámasztják azt a tézist, hogy a kereskedők körében csökken az érdeklődés, és a piaci szereplők körében csökken az XRP iránti kereslet.

Általában ezek az on-chain mérőszámok az altcoin árfolyamának közelgő korrekciójával lennének összefüggésben.

A Ripple április 4-én bejelentette, hogy tervezi az USD-alapú stablecoin bevezetését, ami az XRP-tulajdonosok és az X-en lévő kriptoinfluencerek körében fokozta a várakozást.

A kripto szakértők úgy vélik, hogy a stablecoin bevezetése növelheti az XRPLedger natív tokenjének, az XRP-nek a hasznosságát.

Az X handle @XRPcryptowolf mögött álló kripto szakértő úgy véli, hogy az új stablecoin elindítása az XRP számára bikás fejlemény. A fejlesztés valószínűleg katalizálja az XRP közelmúltbeli nyereségét.

Az XRP árfolyama az április 4-i 0,5623 dolláros mélypontot követően emelkedő trendbe kezdett.

Az XRP árfolyama magasabb csúcsot alakított ki a 4 órás grafikonon, és a lélektanilag fontos 0,60 dolláros szint fölé tért vissza. Az XRP árfolyama ma 0,61 dollárig emelkedett.

Az Awesome Oscillator semleges vonala feletti zöld sávok támogatják az XRP legutóbbi nyereségét.

A Relative Strength Index (RSI) 62,83-ra kúszott fel a hétfőn látott 50-es semleges szintről, ami fokozott bikás lendületet jelez.

Az emelkedő trendben az XRP árfolyamának első célpontja a hétfői 0,6265 dolláros csúcs.

Felfelé haladva az XRP a 0,65 dolláros ellenállással találkozhat a 0,7440 dolláros éves csúcs felé vezető úton. Az XRP árfolyam 2024 március közepén nem tudta ezt az ellenállást támaszra váltani.

A lefelé mutató oldalon a 0,60 dolláros szint alatti gyertyás zárás érvénytelenítheti a bikás tézist, és visszaesést jósolhat 0,5944 dollárig, a hétfői 0,6265 dolláros csúcsra történő árfolyam-emelkedés 50%-os Fibonacci-retracement szintjéig.

Az XRP árfolyama az április 4-i 0,5623 dolláros mélypontnál találhat támaszt, amennyiben az altcoin további korrekciót hajtana végre.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!