Render (RNDR) árfolyam elemzés 05.07.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Render (RNDR)

A kriptoiparban megnövekedett áringadozások ellenére a mesterséges intelligencia (AI) kategória továbbra is erős bikás árfolyam-akciót mutat, jelentős értékelést adva a megfelelő portfóliókhoz.

Ráadásul a Render (RNDR) token az elmúlt napon belül körülbelül 3%-ot, az elmúlt hét napban pedig 33,72%-ot tett hozzá.

Ezenkívül a Year-to-Date (YTD) hozam 119,28%-on áll, ami az altcoin pozitív kilátásait jelzi az elkövetkező időben.

Ahogy az AI tokenek hype-ja egyre nagyobb teret nyert, a Render árfolyama újra lendületet kapott, miután 2024 első hónapjában semleges trendet mutatott.

Az RNDR token megközelítőleg 285%-ot ugrott, aminek eredményeképpen ez az AI token március 17-én 13,840 dolláros új történelmi csúcsot (ATH) jegyzett.

Ezután a bikák veszítettek lendületükből, és 48,69%-os korrekciót regisztráltak a portfóliójában.

Továbbá, az RNDR árfolyama egy szimmetrikus háromszöget alakított ki az 1D időkeretben, és a kitörés tesztelése előtt áll, amelynek kimenetele megjósolhatatlan.

A Relative Strength Index (RSI) jelentős emelkedést mutat a grafikonon, ami a megnövekedett vételi kedvet jelzi a kriptoterületen belül.

Ráadásul az átlagok is bikás emelkedést mutatnak, ami arra utal, hogy az árfolyam az elkövetkező időben tovább fog erősödni.

Ha a piac kitör az ellenállási trendvonalból, akkor a bikák bika hatása alatt folytatódik a kereskedés, és teszteli a 11,325 dolláros ellenállási szintet.

Az árfolyam fenntartása ezen a szinten megteremti a feltételeket ahhoz, hogy az RNDR token megpróbálja tesztelni a 13,840 dolláros felső ellenállási szintjét ebben a hónapban.

Ellenkezőleg, ha egy medvés trendforduló következik be, a Render árfolyama veszít lendületéből és tesztelni fogja a 8,985 dolláros támaszszintjét.

Ezenkívül, ha a medvék továbbra is uralják a piacot, akkor az árfolyam zuhanni fog, és esni fog, hogy tesztelje a 7,1 dolláros döntő fontosságú támaszszintjét.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!