Fedezze fel a legjobb kriptókat 1 dollár alatt: XRP, DOGE és Raboo a lenyűgöző ROI-ért

-


Vendégbejegyzés


A kriptók világa ismét pezseg, azok után, hogy május elején kibillent a slamasztikából.

Az 1 dollár alatti kriptók iránti érdeklődés egyre nagyobb lendületet vesz, mivel a befektetők portfóliójukat alacsony kockázatú, magas hozamú drágakövekkel szeretnék diverzifikálni, amelyek nagyszerűen megtérülhetnek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Dogecoin és az XRP is a szóba kerülő nevek között van, de a nagyvállalati státuszuk kemény felső határt szab az árplafonjuknak.

Az intelligens emberek tudják, hogy az 1 dollár alatti kriptók közül azok a legjobbak, amelyek még nem kerültek a holdra.

A Raboo, egy AI/SocialFi mémérme keveréke, amely nemrég indult, több mint 1 millió dollárt vonzott, és az előértékesítés 3. szakaszába lépett.

Iparági elemzők szerint a Raboo lehet az egyik legerősebb jelölt arra, hogy 2024-ben 100-szorosára emelkedjen – tanulja meg, miért.

XRP hírek: Az árfolyamok jó úton haladnak

A Ripple-tulajdonosok végül egy jó XRP-hírrel kezdhetik a hetet, mivel a token a cikkírás idején visszatért a 0,53 dolláros szintre.

Noha ez valóban messze van a képtelen jóslatoktól, a befektetők nem is lehetnének boldogabbak a közelmúltbeli XRP-hírekkel.

Végül is az XRP április nagy részében 0,50 dollár alatt kereskedett, a SEC-vel folytatott elhúzódó bírósági ügye közepette.

A labda ismét a SEC térfelén van, miután a Ripple Labs állítólag be nem jegyzett értékpapírokat értékesített, és arra kérte a bíróságot, hogy 2 milliárd dolláros bírságot szabjon ki az XRP kibocsátójára.

A Raboo előértékesítése hatalmas befektetést vonz a kriptobálnák részéről

A Raboo egy másik alacsony kapitalizációjú gyöngyszem, amely 2024-ben az 1 dollár alatti kriptók toplistáján találta magát, és jobb befektetésnek tűnik, nagyobb növekedési potenciállal az olyan nagy kapitalizációjúakkal szemben, mint az XRP és a Dogecoin.

A Raboo előértékesítése valójában jelentős mennyiségű kriptobálnát vonzott a bevezetés 3. szakaszában, az intelligens befektetők pedig arra fogadnak, hogy az innovatív AI/SocialFi mém érme árfolyama 2024-ben megugrik.

A Raboo a SocialFi dinamikáját és a kifinomult AI-alapú tartalom- és mémkészítést kihasználva tőkét kovácsol a robbanásszerű mémérme-formátumból, és jutalmazza a tulajdonosokat a Raboo felhasználói bázisának és árfolyamának növekedését célzó tartalmak létrehozásáért és terjesztéséért.

A Raboo már több mint 1 millió dollárt gyűjtött össze, és az első két szakaszát gyors ütemben értékesítette.

A lehetséges 100-szoros befektetői potenciális jelöltre még mindig rendkívül alacsony, mindössze 0,0042 dolláros belépési áron lehet beszállni a 3. szakaszban.

A Dogecoin erős jeleket mutat a májusi rallyra.

A Dogecoin a vezető mémérme a piaci kapitalizáció alapján, így egy másik népszerű választás az 1 dollár alatti kriptók között, azonban a piaci kapitalizációja erősen behatárolja a jövőbeli Dogecoin növekedési potenciálját.

A leendő befektetők, akik arra számítanak, hogy a Dogecoin megismétli a 2021-es epikus futását, durva ébredésnek néznek elébe, mivel a Dogecoin máris teret vesztett az újabb, fényesebb mémérmékkel szemben.

A Dogecoin 1 dollár alatti más mém kriptókhoz képest lekörözött, annak ellenére, hogy májusban jó értéknek tűnt, hogy egy kicsit helyreálljon.

Következtetés

A Dogecoin és az XRP továbbra is népszerű kriptók maradnak 1 dollár alatt, de mindkét nagy tőkeértékű érme már régen túl van a saját kiárusítási dátumán.

A Raboo mindeközben alig karcolta meg parabolikus növekedési potenciáljának felszínét, és a legjobb az, hogy még mindig az előértékesítési fázisban van.

Ne hagyd ki a következő alacsony kapitalizációjú gyöngyszemet – csatlakozz a Raboo előértékesítéséhez még ma.

Ne maradj le erről az izgalmas ICO-ról – látogass el a Raboo weboldalára még ma!

Weboldalhttps://rabootoken.com/

Twitterhttps://twitter.com/Raboo_Official

Telegramhttps://t.me/RabootokenPortal

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!