Solana (SOL) technikai elemzés 05.07.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana (SOL)

A Solana (SOL) a kriptoszektor legjobb 5 szereplője közé tartozik, és a Solana egy igazi fordulópontot hozott.

A SOL árfolyamának alakulása a tavalyi 10 dolláros mélyponton való kereskedés után 200 dollár fölé emelkedett, ami dicséretes rugalmasságot tükröz.

Továbbá az altcoin egy újabb bikaciklust mutat, mivel felfelé pattog a felszálló támasz trendvonalról.

A Solana fenntartja a bikaciklust, hogy 2024-ben elérje az 500 dolláros határt?

A Solana árfolyam teljesítménye

A tavaly október óta bekövetkezett 600+%-os ugrással a SOL árfolyam trendje gyorsan felfelé halad, ami egy emelkedő trendvonalat hoz létre.

A bikafutás a 200 dolláros határ fölött keresztezi a közelmúltban a 126 dolláros támogató trendvonalra történő csökkenés előtt. Továbbá a visszalépés 37%-os esést jelent áprilisban.

Ennek ellenére a magas kereslet a támogató trendvonalnál, a 120 dolláros keresleti zónánál és az 50%-os Fibonacci-szinten újraindítja a bikafutást.

Ennek a visszafordulásnak köszönhetően a SOL árfolyama az elmúlt 7 napban 23%-kal ugrott meg.

A Solana token jelenleg 156 dolláron kereskedik, 2,59%-os napközbeni elmozdulással és 157%-os kereskedési volumen növekedéssel.

A megnövekedett volumennel az emelkedő trend felfelé tart, hogy elérje a 200 dolláros határt.

Technikai indikátorok:

MACD indikátor: A MACD és a jelzővonalak pozitívba fordulnak és bikás keresztezést adnak.

RSI: Az RSI napi vonala bikás divergenciát mutat, amely jól játszik, ahogy a Solana emelkedő trendje lendületet kap.

A SOL árfolyam átlépi a 200 dollárt?

Amint a szélesebb piac helyreáll, a SOL ára felfelé halad, és az elmúlt 7 napban egészséges helyreállást jelez.

A bikás trend mozgásban van, a Solana felkészül a 200 dolláron túli ugráshoz. Amennyiben a SOL árfolyam átlépi a 78,60%-os Fibonacci szintet, az altcoin májusban elérheti a 258 dolláros szintet.

A másik oldalon, a 166 dolláros kínálati zónából vagy a 61,80%-os Fibonacci-szintről való visszafordulás újra tesztelheti a 150 dolláros vagy 135 dolláros támaszszintet.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

A bitcoin kereskedésben a technikai elemzés fontos szerepet játszik, és az oszcillátorok kulcsfontosságú eszközök ebben a folyamatban.  Az évtizedek során kifejlesztett oszcillátorok segítenek az ármozgások és...

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!