Remek hírt kaptak a Binance európai felhasználói

-

Az Európai Binance-felhasználók számára egy hónappal azután, hogy a PaySafe megszüntette a szolgáltatást, újra működnek az eurófizetések, befizetések és kifizetések.

A Binance kriptotőzsde október 19-i közleményében bejelentette, hogy új partnereket vett fel az euró befizetések és kivonások kezelésére, egy hónappal azután, hogy szeptemberben elvesztette korábbi fiat partnerét, a PaySafe-t.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A lépés az Európai Unió szabályozási és banki gondjait követi, ahol a cég kénytelen volt új banki partnerek után nézni, miután szeptemberben elvesztette a PaySafe támogatását.

A Binance szerint a felhasználók már megkezdték a migrálást az új szolgáltatásokra, amelyeket „számos új szabályozott és engedélyezett fiat-partner” nyújt. Azt azonban nem pontosította, hogy mely cégekkel lépett partnerségre.

A közlemény megjegyezte, hogy az új partnerek által kínált fiat-szolgáltatások közé tartozik az Open Banking és a SEPA/SEPA Instanton keresztül történő euró be- és kifizetés.

A felhasználók emellett kriptót vásárolhatnak és adhatnak el az egységes eurófizetési övezet (SEPA), bankkártyák és fiat egyenlegek használatával, valamint euró spot párokkal is kereskedhetnek.

Szeptember végén a Binance felszólította az európai felhasználókat, hogy október vége előtt váltsák át eurójukat, bár a mostani bejelentés arra enged következtetni, hogy erre már nincs szükség.

Néhány felhasználó azonban a bejelentés után is problémákat jelentett az euró befizetésével kapcsolatban, míg mások az Egyesült Királyságban a brit font fiat-partnereiről érdeklődtek.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Paysafe májusban vonta vissza a brit fontban történő tranzakciók támogatását, miután az Egyesült Királyság pénzügyi szabályozó hatóságai aggodalmakat fogalmaztak meg a partnerséggel kapcsolatban.

Október 16-án a Binance felfüggesztette a tőzsdéhez való hozzáférést az Egyesült Királyságban élő új felhasználók számára.

A lépés azt követte, hogy az ország felügyeleti hatósága, a Financial Conduct Authority (FCA) megszüntette a platformján történő kommunikáció jóváhagyására irányuló partnerséget egy harmadik féllel az ország új helyi szabályai szerint.

A Binance még mindig nem talált fiat partnerségeket az Egyesült Királyságban működő tőzsdéje számára, ahol a brit felhasználók továbbra sem tudnak fontot befizetni.

Olvastad már? A Bitcoin ár egyre közelebb kerül a hőn áhított 30.000 dolláros szinthez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

A PEPE, a BONK és a CYBRO: a robbanásszerű keresletük mögött meghúzódó okok feltárása

Vendégbejegyzés A kriptopiac figyelemre méltó fellendülésnek lehet tanúja, ahogy a PEPE, a BONK és a CYBRO elképesztő teljesítményükkel a címlapokra kerülnek. Ebben a cikkben elmerülünk ezeknek az...

Titokzatos 240 millió XRP átutalás: Hová tűnt?

Egy szokatlan fejlemény a kriptopénzpiacon belül, hogy 240 millió XRP token rendhagyó átutalását hajtották végre a Coincheck tőzsdéről egy ismeretlen pénztárcába. A jelentős mozgás érdeklődést és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!