Raoul Pal a Solana (SOL) legjobb befektetője?

-

A Real Vision vezérigazgatója, Raoul Pal megosztotta, hogy miért 30 és 50 dollár a Solana (SOL) árfolyamának kritikusan fontos szintje.

A Solana (SOL), a névadó blokklánc natív kriptovaluta eszköze egyre közelebb kerül egy fontos minta teszteléséhez.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ha ez sikerül, akkor egy újabb 66%-os rally felé vezető út nyílhat meg, mondja a tapasztalt makrobefektető. Véleménye egybecseng a Solana (SOL) tekintetében egyre növekvő optimizmus útjával.

Raoul Pal:Egész évben rendkívül bikás voltam a Solana (SOL) iránt

A vezető makrobefektető és piaci kommentátor, Raoul Pal egész évben rendkívül bikás volt a Solana (SOL) iránt.

Ez idő alatt az eszköz árfolyama 171%-kal nőtt. Emellett vannak arra utaló jelek, hogy a csodálatos rallynak minden esélye megvan a bővülésre – tette hozzá.

Jelenleg a Solana (SOL) árfolyama a nagy „Inverse Head and Shoulders” mintázat tesztelése előtt áll.

Az első „vállat” 2022 második negyedévének elején regisztrálták.

A minta („fej”) alja tehát 2022 decemberében következett be az FTX-összeomlás utáni piaci depresszió legfájdalmasabb szakasza közepette.

Mint ilyen, a folyamatban lévő „váll” szakasz a Solana (SOL) árfolyamát 50 dollárig tolhatja. A mintázati zárás megerősítéséhez azonban a SOL árfolyamának meg kell védenie a 30 dolláros szintet.

Pal azt is hozzátette, hogy a Solana (SOL) jól teljesít mind a Bitcoin (BTC), mind az Ethereum (ETH), a két legnagyobb piaci kapitalizációjú kriptovaluta párosaiban.

A SOL/BTC és a SOL/ETH grafikonok 2023 októberében szinte egyszerre törtek ki a medvés mintákból.

Tegnap, 2023. október 20-án a Solana (SOL) árfolyama egy lépésre állt meg az áhított 30 dolláros szinttől.

A cikkírás időján a coin 28,92 dolláron cserél gazdát, ami 8,2%-os emelkedést jelent az elmúlt 24 órában.

A Solana (SOL) visszatér 2024-ben?

Ennek eredményeképpen a Solana (SOL) fényes jövő elé nézhet a középtávon. Különösen a 2024-es 2-3 negyedévében hozhatja a legjobb hozamokat a Solana (SOL) bikák számára.

Raoul Pal szerint:

Meglátjuk, de úgy érzem, hogy a SOL a kripto tavaszból végül 2024-ben a kripto nyárba vezet minket. Állításait sok elemző és befektető visszhangozza.

Blokklánc kutatók azt jósolják, hogy a Solana (SOL) megismételheti az Ethereum (ETH) teljesítményét a következő rallyban.

Különösen a Solana (SOL) ökoszisztéma robbanásszerű növekedési fázison megy keresztül a DeFi és az NFT piacterek szegmenseiben.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Technológiai szempontból a Solana (SOL) párhuzamosítási koncepciója vonzó lehet az Ethereum (ETH) dAppjai számára, mivel a második legnagyobb blokklánc lemaradásban van a shardinggal, mondja Justin Bons befektető.

Olvastad már? Ez a kriptó a kereskedők egyik kedvence – Hogyan vásárolj yPredict érmét?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Elstartoltak az ETH ETF-ek: még több intézményi tőke érkezhet a kriptopiacra

Két nappal ezelőtt, július 23-án indult el a kereskedés az Ethereum ETF-ekkel, amelyek bejegyzését a közelmúltban hagyta jóvá az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete. Richard...

A Revolut három év várakozás után megszerzi a brit banki engedélyt

A Revolut hároméves szabályozási folyamat után megszerezte a brit banki engedélyt, ami jelentős mérföldkő a terjeszkedésben, és megszilárdítja pozícióját a hazai piacon. A londoni székhelyű fintech...

A Solana útja az 500 dollárig: A stratégiai lépés és az altcoinok készen állnak a következő lépésre

Vendégbejegyzés A Solana értékének 500 dollár felé történő robbanása nagy port kavar a kriptovilágban. A Solana csapatának stratégiai lépései mozgatják ezt az emelkedő tendenciát, és mindenhol...

Ripple (XRP) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ripple (XRP) A kriptopiaci összeomlásban a top altcoinok masszív napközbeni esést regisztrálnak, ami egy FUD-rohamot jelez. A Ripple (XRP) árfolyama azonban lényegesen kisebb esést és alacsonyabb árfolyam-visszautasítást...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!