A Worldcoin újra a bálnák kezében van, most mi lesz?

-

A Lookonchain intelligens pénzkövetési kimutatás szerint a Worldcoin (WLD) visszanyerhette a nagybefektetők figyelmét.

Ez magában foglalja az egyéni- bálnákat és a piacon lévő intézményeket is. Ez az állítás azért született, mert egy friss pénztárca 6 millió dollár értékű WLD-t vont ki az OKX és Binance tőzsdékről.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Körülbelül ugyanebben az időszakban az Amber Group, amely egy likviditásszolgáltató, vagyonkezelő és kereskedési platform, szintén 500.000 WLD-t küldött ki az OKX-ről.

A kivonás után az Amber a tokeneket egy nem tőzsdei pénztárcába utalta. A vezető kereskedő cég, a GSR sem maradt ki a sorból, mivel augusztus 29. óta halmozott fel WLD-t.

A bizalom töretlen

Bár a széleskörű kivonások oka nagyrészt ismeretlen, az ehhez hasonló akciók arra utalnak, hogy a tokent talán érdemes hosszú távon megtartani. A Worldcoin megítélését az utóbbi idők árfolyam-akciói is alátámaszthatják.

A legtöbb altcoinnal ellentétben a WLD 30 napos teljesítménye 9,49%-os emelkedést mutatott. Továbbá a on-chain adatok szerint a súlyozott hangulat 0,224 volt.

A Weighted sentiment az egyedi társadalmi volumen vizsgálatával kombinálja a pozitív és negatív kommentárokat egy projektről, hogy egy pontszámot kapjon.

Ez a mérőszám tetőzik, amikor az üzenetek túlnyomó többsége pozitív, és csökken, amikor az üzenetek egy része negatív.

A WLD esetében a Sentiment pontszám október 13. óta stagnál, ami azt jelenti, hogy a piaci szereplők jelenleg semlegesek a token teljesítményével kapcsolatban.

Forrás: Santiment

A rövid távú hangulat és a bálna tőzsdei kivonások mellett úgy tűnt, hogy a lakossági csoport hosszú távon is pozitívan áll a Worldcoinhoz. Ennek oka a címek mérlegének állapota volt.

A Santiment szerint az 1-10 milliós kohorszban volt a legnagyobb WLD állomány.

Ez a csoport az elmúlt 30 napban is növelte az egyenlegét. Nem maradt ki a 10-100 tokeneket tartalmazó kiskereskedelmi szegmens sem, amely 6,17%-ra növelte részesedését.

Forrás: Santiment

Altman földjén csend van

A Worldcoin hálózaton belüli aktivitás azonban kissé csendes volt. A cikk írásakor az aktív címek száma 17.800-ra csökkent. Ez a mérőszám a blokkláncon zajló tranzakciókban részt vevő különálló címek számát méri.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A csökkenés tehát azt jelenti, hogy a WLD-vel való interakció sokkal kisebb volt, mint néhány héttel ezelőtt.

Eközben a hálózat növekedése is csökkent. A hálózati növekedés a hálózattal interakcióba lépő új címek számát mutatja, és az elfogadás mutatójaként szolgálhat.

Forrás: Santiment

A csökkenés tehát azt jelenti, hogy a Worldcoin hálózatához csatlakozó új címek tartózkodnak a projekt vonzásának növelésétől.

Olvastad már? A Bitcoin ár egyre közelebb kerül a hőn áhított 30.000 dolláros szinthez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!