A Worldcoin újra a bálnák kezében van, most mi lesz?

-

A Lookonchain intelligens pénzkövetési kimutatás szerint a Worldcoin (WLD) visszanyerhette a nagybefektetők figyelmét.

Ez magában foglalja az egyéni- bálnákat és a piacon lévő intézményeket is. Ez az állítás azért született, mert egy friss pénztárca 6 millió dollár értékű WLD-t vont ki az OKX és Binance tőzsdékről.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Körülbelül ugyanebben az időszakban az Amber Group, amely egy likviditásszolgáltató, vagyonkezelő és kereskedési platform, szintén 500.000 WLD-t küldött ki az OKX-ről.

A kivonás után az Amber a tokeneket egy nem tőzsdei pénztárcába utalta. A vezető kereskedő cég, a GSR sem maradt ki a sorból, mivel augusztus 29. óta halmozott fel WLD-t.

A bizalom töretlen

Bár a széleskörű kivonások oka nagyrészt ismeretlen, az ehhez hasonló akciók arra utalnak, hogy a tokent talán érdemes hosszú távon megtartani. A Worldcoin megítélését az utóbbi idők árfolyam-akciói is alátámaszthatják.

A legtöbb altcoinnal ellentétben a WLD 30 napos teljesítménye 9,49%-os emelkedést mutatott. Továbbá a on-chain adatok szerint a súlyozott hangulat 0,224 volt.

A Weighted sentiment az egyedi társadalmi volumen vizsgálatával kombinálja a pozitív és negatív kommentárokat egy projektről, hogy egy pontszámot kapjon.

Ez a mérőszám tetőzik, amikor az üzenetek túlnyomó többsége pozitív, és csökken, amikor az üzenetek egy része negatív.

A WLD esetében a Sentiment pontszám október 13. óta stagnál, ami azt jelenti, hogy a piaci szereplők jelenleg semlegesek a token teljesítményével kapcsolatban.

Forrás: Santiment

A rövid távú hangulat és a bálna tőzsdei kivonások mellett úgy tűnt, hogy a lakossági csoport hosszú távon is pozitívan áll a Worldcoinhoz. Ennek oka a címek mérlegének állapota volt.

A Santiment szerint az 1-10 milliós kohorszban volt a legnagyobb WLD állomány.

Ez a csoport az elmúlt 30 napban is növelte az egyenlegét. Nem maradt ki a 10-100 tokeneket tartalmazó kiskereskedelmi szegmens sem, amely 6,17%-ra növelte részesedését.

Forrás: Santiment

Altman földjén csend van

A Worldcoin hálózaton belüli aktivitás azonban kissé csendes volt. A cikk írásakor az aktív címek száma 17.800-ra csökkent. Ez a mérőszám a blokkláncon zajló tranzakciókban részt vevő különálló címek számát méri.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A csökkenés tehát azt jelenti, hogy a WLD-vel való interakció sokkal kisebb volt, mint néhány héttel ezelőtt.

Eközben a hálózat növekedése is csökkent. A hálózati növekedés a hálózattal interakcióba lépő új címek számát mutatja, és az elfogadás mutatójaként szolgálhat.

Forrás: Santiment

A csökkenés tehát azt jelenti, hogy a Worldcoin hálózatához csatlakozó új címek tartózkodnak a projekt vonzásának növelésétől.

Olvastad már? A Bitcoin ár egyre közelebb kerül a hőn áhított 30.000 dolláros szinthez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre kisebb az USDT részesedése a tőzsdéken

Az USDT piaci részesedése a központosított kriptotőzsdéken 2024-ben 82%-ról 74%-ra csökkent. Bár az elmúlt években számos nagy horderejű összeomlás és árfolyam-ingadozás történt, a stablecoinok iránt...

A Bitcoin visszaszerzi a 60.000 dolláros szintet: Itt egy lista fontosabb altcoinokról

A Bitcoin jelenleg 60.000 dolláron áll, és megpróbálja visszaszerezni a jelenlegi szintek feletti kritikus tartományi mélypontokat. Miközben vannak pozitív jelek, még mindig van mit tenni ahhoz,...

A Shiba Inu ETF beindítja a pletykákat és 4.000%-os égési rátát vált ki, de ez a másik token gyorsabban fog égetni

Vendégbejegyzés A Shiba Inu (SHIB) közösség izgalomtól és spekulációktól pezseg egy lehetséges Shiba Inu ETF-ről szóló pletykák miatt. A pletyka nagy érdeklődést váltott ki, és a...

3 alulértékelt token 10-szeres emelkedésért idén!

Prémium A kriptopénzek piaca ezen a héten fokozott áringadozást mutatott, ami rávilágított a kriptopénz területen a vételi és eladási nyomás növekedésére. Emellett a top tokenek sikeresen újra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!