Ez a kriptó a kereskedők egyik kedvence – Hogyan vásárolj yPredict érmét?

-


Vendégbejegyzés


A yPredict egy olyan kriptovaluta kutatási és elemzési platform, amely segítségével nem marad előtted titok, már ami a kriptovaluták világát illeti.

Lehetővé teszi, hogy többé ne kelljen csak a közöségi média trendjeire hagyatkoznod, és sokkal könnyebben tudod majd elemezni egy bizonyos token teljesítményét, sőt, akár előre meg is jósolhatod azt.  

A yPredict a földkerekség egyik leggyorsabb blokklánc hálózatán, a Polygon blokkláncon alapszik. A Polygon (MATIC) hálózat ETH-kompatibilitást biztosít, és mellette nagy skálázhatóságot, és szuper fejlesztői lehetőségeket is. 

Nézd meg a yPredict előértékesítését most

A mesterséges intelligencia, mint jóbarát

A hiánypótló platform prediktív modelljeit szakértők (a mesterséges intelligencia fejlesztők és kvantumok felső 1%-a) hozzák létre mesterséges intelligencia technológiákkal, a már bevált analitikai mutatók alkalmazásával. 

Egyik hatalmas előnye tehát az, hogy a befektetők láthatják, hogy az elvárások szerint hogyan teljesíthet egy-egy kriptó a piacon.

Szükség is van erre, hiszen ezek a piacok gyakran mennek át nagy változásokon, sokszor igen gyors tempóban, amit nehéz követni. 

Ahhoz, hogy te is ki tudd használni az előnyeit, és hozzáférhess a piactérhez, valamint az alkalmazáshoz, csak elő kell fizetned a yPredictre: ehhez $YPRED tokenekre lesz szükséged.

Az előfizetés havonta megújítandó. Lehetőség van prémium csomaghoz is csatlakozni, ebben az esetben a hozzáférés örökre szól.

Ezt kapod az előfizetésedért: 

  • Adatvezérelt betekintést az iparág legjobb altcoinjaira (pl. Ethereum, Dogecoin, Bitcoin).
  • Prediktív modellek által generált szignálokat és eredményeket: keresd meg azt, amelyik a leginkább illik a kereskedési stílusodhoz, kockázattűrő képességedhez és érdeklődésedhez.
  • Hozzáférhetsz az alábbiakhoz: kereskedési algoritmusok, tranzakciós adatok, elemzések, digitális eszközök, technikai indikátorok, AI kvantok és traderek valós idejű szignáljai.

 

A hitelességet, a megbízhatóságot, és a kitűnő minőséget a yPredict DAO-ja (decentralizált autonóm szervezet) fémjelzi, és így az is garantált, hogy minden kereskedői modell le van ellenőrizve.

$YPRED, egy token mindenek felett

yPredict

A platform natív tokenjét az $YPRED-et egyrészt használhatod az ökoszisztémán belüli fizetésekhez, de le is tudod kötni, valamint számtalan egyéb kedvezményekhez is juttat.

A YPRED 100 milliós teljes kínálattal bír. Az előértékesítésen a csapat eddig már 4,339,096.25 dollárt gyűjtött, és a mostani, 7. szakaszban egy YPRED 0.1 dollárba kerül csak.

A token lekötése is igen vonzó, ráadásul a platform bevételének 10%-ából finanszírozzák.

Juss te is versenyelőnyhöz a yPredict-tel a kriptovalutákba való befektetésed során!

A yPredict különlegességei

Piaci hangulatelemzés: láthatod, hogy az adott eszközt hogyan fogadja a piac. Ennek megállapításához az NLP (Natural Language Processing) módszerét veszik alapul, tehát az érme körüli hangulat megállapításához az adatokat számítógépes nyelvészet és szövegelemzés eszközével kutatják.

Fogadj a kriptovaluták jövőbeni árfolyammozgásaira: a legjobban teljesítők a nyereményalapból $YPRED tokeneket kapnak.

Mintázat felismerő algoritmus: képes észrevenni a medve és a bika diagramot, valamint a gyertya mintázatot is, és ezek felismerésekor azonnal riasztja a felhasználókat. Az előrejelzésben is profi, melyet a múltbeli adatok alapján kalkulál ki.

Innovatív „Learn-2-Earn” funkció: A felhasználók különböző oktatási forrásokból tanulva érthetik meg a a kriptovaluta piacokat. A megszerzett tudást kvízekkel tesztelhetik, amikért meghatározott összegű YPRED token jár.

Lekötési lehetőség: akár 45%-os hozam jár negyedévente, ami évi 180%. Továbbá az új előfizetésekből beérkező összeg 10%-át elosztják a platform felhasználói között. A begyűjtött swap díjak 15%-ából szintén a lekötést választó tokentulajdonosok részesülnek.

A felsoroltakon kívül az előfizetőknek még számtalan kedvezményben lehet részük.

Nézd meg a yPredict előértékesítését most

Csapat és jövőkép

yPredict

A yPredict vezérigazgató Raj Sharma, aki igen tapasztalt az innovatív szoftverek létrehozásában.

A yPredict auditját és a KYC folyamat hitelesítését a Coinsult látta el. A csapat tagjai tehetséges mesterséges intelligencia fejlesztőkből állnak.

Mutatjuk, hogyan vásárolhatsz $YPRED-et

yPredict

Jelenleg a YPRED tokenek darabja 0,1 dollárba kerül, és az előértékesítés a 7. szakaszában, mintegy 4,339,096.25 dollárnál jár. Ha szeretnél csatlakozni, így teheted meg: 

  1. lépés: Hozz létre egy kriptovaluta pénztárcát

yPredict

Válassz ki egy DeFi pénztárcát, és töltsd le, például az alábbiakat: Wallet Connect, MetaMask. Akár a mobilodon is tudod használni.

  1. lépés: Vásárolj kriptovalutákat 

A YPRED token megvásárolható $MATIC tokenekkel, de Ethereum-mal (ETH), Binance Coin-nal (BNB) és Tether-rel (USDT) is. Ezeket a tőzsdéken tudod beszerezni, és beteheted őket a tárcádba.

  1. lépés: Nyisd meg a yPredict honlapját

Keresd fel a yPredict előértékesítési oldalát, és add meg, milyen értékben szeretnél vásárolni. Kattints az általad preferált fizetési lehetőségre (ETH/USDT/MATIC), majd írd be az e-mail-címedet is.

  1. lépés: Másold ki a tárca címét 

Másold ki a felugró ablakban megjelenő tárca címét: csak nyisd meg a kriptovaluta pénztárcádat, és illeszd be a címet.

Végül erősítsd meg a fizetést, és ezt követően kapsz majd egy visszaigazolást a yPredict-től. Ha mobilon intézkedsz, a fizetéshez elég beolvasnod a felbukkanó QR-kódot. 

Nézd meg a yPredict előértékesítését most

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az 5 legjobb kripto, amire érdemes odafigyelni ezen a hétvégén: Ripple (XRP), Cardano (ADA), Polygon (MATIC), Solana (SOL) és a ScapesMania

Vendégbejegyzés A kriptopénzpiac jelenleg egy mozgalmas időszakot él át, számos kulcsfontosságú szereplő jelentős lépéseket tesz. Ezek közül a Ripple (XRP), a Cardano (ADA), a Polygon (MATIC), a...

Bitcoin Cash (BCH) technikai elemzés 11.30.

Prémium Bitcoin Cash (BCH) A Bitcoin Cash (BCH) árfolyama kissé csökkent azóta, hogy június 30-án elérte a 329 dolláros éves csúcsot. November 21-én az árfolyam kitört egy rövid...

Mozgolódnak a BTC-bálnák

A BTC árfolyama a 40 ezer dollárhoz közelít, de a bálnák még mindig tartják a pozícióikat. A kérdés, hogy mikor kezdenek eladásba? Az elemzők szerint...

A Tron alapítója szerint nem tudják megszabni, hogy kik használhatják a protokollt

Justin Sun a Tron alapítója nemrégiben a közösségi médiában utasította vissza a Reuters vádjait, amelyek szerint a hálózatát bűnözők is használják, mégpedig egyre nagyobb mértékben. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!