Polygon (MATIC) technikai elemzés 04.17.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Polygon (MATIC)

A Polygon (MATIC) az eladók kimerülésének jeleit mutathatja, de a 0,73 dollár túllépése valószínűtlen lehet rövid távon. Ezt a jelzést kaptuk a likvidációs hőtérkép ellenőrzése után.

A hőtérkép színei a lilától a sárgáig terjednek. A lilák a likvidálások alacsony számát jelzik. A sárga a magas likvidációs szintet jelzi.

A Coinglass elemzett adatai szerint 0,73 dollár körül magas volt a likviditás szintje. Ezen a szinten 235 280 dollár értékű nyitott pozíciókat lehetett eltörölni.

De nem csak ez volt az egyetlen dolog. Ugyanezen zóna ellenállásként szolgálhat a token számára. Ezért, ha a MATIC felértékelődik, a 0,73 dollár feletti zárás kemény dió lehet.

A cikkírás idején a Polygon natív token 0,70 dolláron cserélt gazdát. Ez az érték 25,56%-os korrekciót jelentett az elmúlt hét napban.

A piaci érték és a realizált érték (MVRV) aránya azonban jelezte a MATIC lehetséges fellendülését.

Az írás pillanatában a 30 napos MVRV arány -18,37% volt. Ez az érték azt jelentette, hogy a token tulajdonosainak többsége veszteséget realizál, ha a jelenlegi áron adja el.

A spektrum másik oldalán az MVRV arány azt jelezte, hogy a MATIC alulértékelt. Az utóbbi időben, amikor a Polygon eléri ezt a régiót, megtörténik a pattanás.

Amennyiben ezen a ponton vételi nyomás jelenik meg, az ár rövid távon meghaladhatja a 0,70 dollárt.

Amint korábban említettük, a token ellenállással találkozhat a 0,73 dollárnál. Ha azonban a bikák dominanciája fokozódik, az ellenállás egyértelművé válhat, és a Polygon következő célpontja 0,85 dollár körül lehet.

A láncon belüli perspektíva mellett fontos az árfolyam-potenciált technikai szemszögből is megvizsgálni. Ez meg is történt.

A 4 órás grafikon szerint a MATIC április 13-án megpróbált 0,75 dollárt megugrani. A token azonban visszaszorult. Hasonló kísérlet jelent meg 15-én is, de a medvék gondoskodtak arról, hogy a token ne tisztázza az utat.

A megjelenés időpontjában a bikák 0,67 dollárnál alakítottak ki támaszt. Amíg ez a védelem ott marad, addig a token értéke nem biztos, hogy a pont alá esik.

Továbbá a Relative Strength Index (RSI) lefelé fordult, ami medvés lendületet jelez. A megjelenő tendencia mellett a Polygon árfolyama nem biztos, hogy hamarosan eléri a 0,73 dollárt.

Ha azonban az RSI eléri a túladott régiót, a kriptopénz talpra állhat. Ami a rövid távú árcélokat illeti, a Fibonacci-retracement azt mutatta, hogy a MATIC 0,62 és 0,67 dollár között ingadozhat.

Emellett az Awesome Oscillator (AO) zöld hisztogram sávokat villantott, ami arra utal, hogy a növekvő lefelé irányuló lendületet semmissé lehet tenni.

Ha ez így van, akkor a MATIC árfolyama a 0,71 dolláros irányba indulhat, ahol a 0,236-os Fibonacci-szint helyezkedett el.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!