Fetch.ai (FET) technikai elemzés 04.17.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Fetch.ai (FET)

A Fetch.ai (FET) csökkenő tendenciával mozog. Ez az Ocean Protocol (OCEAN) és a SIngularityNET (AGIX) ökoszisztémával való javasolt integrációról szóló pletykák miatt továbbra is aktuális.

A Fetch.ai árfolyama folyamatosan csökkenő tendenciát mutat, ami a kitörés alaphangját adhatja meg, attól függően, hogy a bikák hogyan játszanak a lapjaikkal.

Az felfelé kitöréshez a bikáknak meg kell védeniük az 1,70 dolláros támaszt az inflexióhoz, hogy megkönnyítsék a felfelé irányuló mozgást.

Az 1,70 dollár feletti pattanás megadhatja az alaphangot ahhoz, hogy a Fetch.ai árfolyama a csökkenő trendvonal fölé törjön, és ezzel az 50%-os visszaesést ténylegesen az 1,98 dollár feletti támaszra fordítsa.

Rendkívül bikás esetben a FET árfolyama a 2,87 dolláros küszöbértékig növelheti a nyereséget, ami a jelenlegi szintek feletti 40%-os emelkedést jelentene.

Egy nagyon bikás esetben a Fetch.ai árfolyama egy nyakkal feljebb, a csúcsig terjedhet, ha a piaci tartomány 3,48 dollárnál van, a legutóbb március 28-án látott szinteken.

A bikás forduló tézis alátámasztására a Santiment adatai a társadalmi hangerő és a társadalmi dominancia kiugrását jegyzik.

A társadalmi volumen egy adott érme vagy token körüli online csevegés szintjére utal a különböző közösségi médiaplatformokon, fórumokon és híroldalakon. A közösségi volumen növekedése az eszköz iránti nagyobb érdeklődést, vitát és figyelmet jelzi.

A társadalmi dominancia viszont azt méri, hogy egy adott kriptopénz mekkora figyelmet vagy vitát kap a piacon lévő többi kriptopénzhez képest.

A társadalmi dominancia növekedése arra utal, hogy egy kriptopénz egyre népszerűbb és nagyobb figyelmet kap a versenytársaihoz képest.

A társadalmi mérőszámokon kívül a FET-tulajdonosok összlétszáma is folyamatosan emelkedik április 13. óta.

Ez erősíti a növekvő érdeklődést és elfogadást, amelyet valószínűleg olyan tényezők vezérelnek, mint a pozitív fejlemények, a megnövekedett láthatóság, a partnerségek vagy a piaci feltételek

A másik oldalon, ha az 1,70 dolláros támaszszint áttörik, a Fetch.ai árfolyama kiterjesztheti az esést 1,50 dollárig, vagy lejjebb, hogy újra tesztelje az 1 dolláros pszichológiai szintet az esetleges fellendülés előtt.

Szörnyű esetben az AI kriptopénz egészen a piaci tartomány aljáig, 0,49 dollárig gurulhat, ami körülbelül 75%-os esést jelent a jelenlegi szintek alatt.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a Bitcoin címek felhalmozott a legtöbb BTC a legutóbbi rally során

A hét elején a Bitcoin (BTC) több mint 13%-ot emelkedett, és öthetes napi csúcsra, 71.400 dollárra zárta a napot, magával rántva a kriptopiac többi részét...

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!