Polygon (MATIC) technikai elemzés 01.22.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Polygon

A Polygon Matic a cikk írásakor 1,0199 dollár és 1%-ot csökkent az elmúlt 24 órában.

A jelenlegi parázs piaci hangulatnak a köszönhetően a Polygon is kihasználta a lehetőséget, és köszönte szépen, mivel az év kezdete óta tartó felfelé ívelő struktúrája közel 40%-os emelkedés örvendezett.

Fontos szintként első sorban túl tudott lépni a 0.8472 dolláros ellenálláson, ami szinte egybe esett az 50 EMA-val, majd fölötte a 128 EMA-t (kék), és végül nem utolsó sorban a 200 EMA-n (sárga) is „átverekedte” magát.

A mozgóátlagok bikás struktúrában helyezkednek el, az összes EMA folytonos emelkedésének köszönhetően az 50 EMA alulról keresztezheti a 200 EMA-t, így egy extrém erős Bullish jelzés alakulhat ki a MATIC grafikonján.

Egy „Golden Cross” (Arany Kereszt) személyében, viszont ehhez ki kell(ene) tartson a beáramló tőke a piacra, és az eufórikus hangulat a kriptopiacon.

A Polygon Matic chartján észlelhető egy markáns, és erős szint a 1,0492 dollár szinten található ellenállás, mely szint erősségét megerősíti az a tény, hogy 7 napon belül harmadjára kap elutasítás erről a szintről a Matic.

A további emelkedéshez elengedhetetlen, hogy jelen lévő szintet meghaladja a kriptoelem, és kizárólag ebben az esetben beszélhetünk további árfolyam emelkedésben, amint konfirmáltan, szép, egészséges zöld gyertyákkal fölötte tud zárni ezen szinten.

Amennyiben elfogy a lendület a Polygon piacán, újra meglátogathatja a 0.93 dolláron található zóna felső szintjét, ami szintén egy biztos pontot ad (hat) a Matic számára.Polygon

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Bemutatkozik a CoinCharlie, a magyar kriptovaluta-váltó

CoinCharlie egy fiat-kripto váltó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén váltsák át a hagyományos pénzüket kriptopénzekre vagy fordítva. A CoinCharlie célja, hogy egyszerű, biztonságos...

Bitcoin technikai elemzés 02.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin árfolyama jelenleg 23 300 dollár körül mozog, 24 órás kereskedési volumene 25 milliárd dollár. A CoinMarketCap listáján, a piaci kapitalizációja pedig meghaladja a 449...

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

A Fantom (FTM) feltámadása, vagy bikacsapda?

A Fantom kétségkívül az egyik olyan érme a piacon, amely januárban jelentős emelkedést produkált. Napi időkeretben nézve, január 1. és e cikk írásának időpontja...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!