Polygon Matic helyreállhat, amennyiben ezt a szintet eléri

-

A Polygon [MATIC] hangulat 2022 decemberének nagy részében gyengébb maradt. A token 0,8910 és 0,9490 dollár között volt a hónap első felében. 

A hónap második felében azonban az árfolyam lejjebb süllyedt, amíg szilárd támaszt nem talált 0,7735 dolláron.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A cikk írása idején az árfolyam 0,7883 dolláron forgott, és újra tesztelheti vagy megtörheti a jelenlegi támaszszintet, ha a medvék fenntartják lendületüket.

A cikk írásakor a MATIC medvék az árfolyam visszahúzásával fenyegetőztek, amely 0,7735 dollárra dőlhet, ahogy azt a technikai mutatók is sugallják.

Polygon

Forrás: ambcrypto.com

 A napi grafikonon a Relative Strength Index (RSI) 39 ponton állt, enyhe meredekséggel a túlértékesített zónával határos alsó területen.

Azt mutatta, hogy az eladási nyomás nőtt, és folytatódhat, ha a medvék továbbra is uralják a piacot.

A Money Flow Index (MFI) is visszahúzódott túlvásárolt szintjéről, és lefelé mutatott az alacsonyabb terület felé.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Karácsonyi kuponkód 15% kedvezmény: KaracsonyKw

Ez feltárta, hogy a MATIC tömegesen elterjedt, ami növelte az eladási nyomást.

Ezért a piac a medvéket részesítette előnyben, és a MATIC árat 0,7735, 0,7637 vagy 0,7391 dollárra tolhatta.

Kockázattűrő képességétől függően ezek short-eladási célpontokként szolgálhatnak.

A stop loss 0,8153 dollár felett lenne, így e szint feletti emelkedés érvénytelenítené a fenti bearish előrejelzést.

Egy ilyen emelkedő trend a MATIC bikáit azonnali ellenállásba ütközne 0,8153 dolláron.

Polygon

Forrás: santiment.net

Santiment adatok azt mutatták, hogy a MATIC hatalmas felhalmozódást mutatott november vége óta. November 21-e óta folyamatosan növekszik a felső címek kínálata.

A megnövekedett kereslet a származékos piacokon is megmutatkozott, mivel a MATIC/USDT pár Binance Funding Rate meglehetősen pozitív maradt ugyanebben az időszakban.

Emellett a hangulat enyhe visszaesés ellenére is pozitív maradt, a fejlesztési aktivitás pedig nőtt, amint azt a megjelenés időpontjában megfigyelték. Ezek a feltételek éretté tehetik a MATIC-ot az árváltásra?

Érdemes megjegyezni, hogy az eladási nyomás a sajtóidőre a bálnáktól származott (több mint 1 milliárd érmével), akik eladták, míg más csoportok felhalmozódtak.

Követniük kell tehát a befektetőknek a bálnák példáját, vagy szembe kell menniük vele?


Olvastad már? Furcsa kérést intézett az FTX a csődbíróhoz – 56 millió a tét

Kiemelt kép: Bybit

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!