Polkadot (DOT) technikai elemezés 09.16.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Polkadot (DOT)

A Polkadot (DOT) swing kereskedők, akik szeptember 12-e körül megragadták a trendfordulót, a cikkírás idején 5%-os emelkedést értek el.

A natív parachain altcoin 4,2 dolláron kereskedett, ami a közelmúltbeli 3,9 dolláros mélypontról emelkedett, de olyan tartományi mélypontot ért el, amely az eladókat újra belépésre csábíthatja.

A Bitcoin (BTC) a cikkírás idején a tartományi mélypontja felett volt, de nem lépte át a szeptember 20-i FOMC-ülés előtt a 27 000 dolláros középtartományt.

A Fed kamatláb szünetelése miatt a BTC visszaszerezheti a 27.000 dollárt, és megpróbálhatja megcélozni a 28.000 dolláros tartományi csúcsot.

A legutóbbi csökkenés során a bikák újracsoportosultak a 3,9 dolláros árfolyamnál, ami egy lenyűgöző fellendülést jelent szeptember 12-től.

Az árfolyamok azonban a cikkírás idején elérték a 4,2 dolláros tartományi mélypontot.

A Relatív Erősség Index (RSI) elérte a túlvásárolt zónát, ami erős vásárlási nyomást jelez az elmúlt négy napban. A túlvásárolt zónába való betörés azonban azt jelentette, hogy egy esetleges visszafordulást nem lehetett elvetni.

Másrészt a CMF is javult, de a cikkírás idején nem sikerült átlépnie a nulla értéket. Ez azt mutatta, hogy a tőkebeáramlás javult, de nem volt elég jelentős.

Így a DOT a következő néhány órában meginoghat a 4,2 dolláros tartományi mélyponton, és lejjebb mehet, különösen akkor, ha a BTC a 27 000 dolláros középső tartományban elutasítással szembesül. A közvetlen támasz a 4,1 dolláros szint.

De a BTC szilárd helyreállítási kiterjesztése a 27.000 dolláron túlra a DOT-ot a 4,2 dolláros tartományi mélypont meggyőző visszaszerzéséhez vezethet.

Ha ez így van, a DOT következő akadálya a középtartomány lesz, amely a 4,2 – 4,3 dolláros napi medvés rendelési blokkhoz igazodik.

polkadotFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!