PlanB: „Élvezze a 40.000 dollár alatti Bitcoin”, ameddig lehet

-

A Bitcoin a „bikapiac előtti” fázisban van, és a jelenlegi szinteken kereskedő BTC árfolyam napjai meg vannak számlálva, mondja a stock-to-flow készítője.

Az X-en (korábban Twitter) november 24-én közzétett posztjában a PlanB, a BTC árfolyammodellek stock-to-flow modell megalkotója arra utalt, hogy a jelenlegi szintek nem sokáig lesznek meg.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


PlanB: A 40.000 dolláros ellenálláson ketyeg az óra

A Bitcoin a PlanB szerint a közelmúltbeli 18 hónapos csúcsoknál jóval magasabbra hivatott emelkedni, és az idő lejár, hogy 40.000 dollár alatt növeljük a BTC kitettségét.

A hosszú távú BTC árnövekedéssel kapcsolatos optimista nézeteiről ismert PlanB a megvalósított áradatokat használta fel a bikák mellett szóló érvelés alátámasztására.

A megvalósult ár a Bitcoin realizált sapkája – az összesített ár, amelyen az összes BTC utoljára mozdult – osztva a jelenlegi kínálattal. Jelenleg éppen 21 000 dollár alatt van.

A Bitcoin medvepiaci mélypontjait az jellemzi, hogy a spot ár a realizált ár alá süllyed, míg a bikapiac akkor kezdődik, amikor a spot átlépi a kétéves és az öthavi realizált árszintet.

Ezek olyan coinok realizált árára vonatkoznak, amelyek az elmúlt két évben vagy az elmúlt öt hónapban mozdultak meg utoljára – a „fiatalabb” coinok.

A BTC/USD most ismét mindhárom realizált árfolyam-periódus felett van.

„Élvezd a 40 ezer dollár alatti bitcoint … amíg tart” – kommentálta a PlanB egy mellékelt grafikonon.

bitcoin
Forrás: PlanB/X

Arra a kérdésre, hogy a piacnak innentől kezdve alacsonyabb szintekre kell-e számítania, PlanB nem kívánt nyilatkozni, mondván, hogy ő egyszerűen arra számít, hogy a BTC átlagára 2024 és 2028 között – a Bitcoin következő feleződési ciklusában – legalább 100 000 dollár lesz.

A bitcoin hodlerek hat számjegyű összegre fogadnak

Míg PlanB bírálatokat kapott a stock-to-flow miatt – és elismerte, hogy a Bitcoin nem tudott megfelelni a várakozásainak a 2021-es bikapiacon -, a következő ciklusra vonatkozó hat számjegyű előrejelzések egyre gyakoribbak.

Ahogy arról a Cointelegraph beszámolt, ezek egy olyan terület körül tömörülnek, amelynek középpontjában 130 000 dollár áll 2025 végére.

Maga a 2024 áprilisában esedékes felezés eközben 46 000 dollár körüli visszatérést hozhat – állítja a további elemzés.

A hónap elején a PlanB úgy jellemezte a Bitcoint, hogy a „bikapiac előtti” fázisban van, és az igazi kilövés még hátravan.

Olvastad már? Nincs ok arra, hogy a SEC megállítsa a Bitcoin ETF-et

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!