Bitcoin (BTC) technikai elemzés 11.24.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) legutóbbi emelkedése a legutóbbi hetekben kialakult emelkedő háromszög szerkezetének felfelé kitörését sejteti.

Ezekre a struktúrákra jellemző, hogy az eszköz ára folyamatosan ugyanazon a szinten (a Bitcoin esetében 38 000 dolláron) talál ellenállást, de az árfolyam mélypontjai folyamatosan magasabbra emelkednek, mivel a bikák egyre nagyobb lelkesedéssel vásárolják meg a mélypontot.

A szakemberek az ilyen struktúrák kialakulását gyakran bikás indikátornak tekintik, amely azt jelzi, hogy a vételi nyomás erősödik, és bikás kitörés következik.

A Bitcoin legutóbbi, 38.000 dollár fölé irányuló, bár rövid ideig tartó lökése annak a jele lehet, hogy hamarosan egy meggyőzőbb lökés következik a 40 000 dollár felé, és a felfelé haladó háromszög mintázat fölé való áttörés.

Bár a Bitcoin a nap folyamán korábban elérte a 38.400 dolláros szintet, még túl korai lenne kijelenteni, hogy a kitörés megerősítést nyert, tekintettel a gyors visszaesésre a 37.000 dolláros felső szintre.

Valójában a Bitcoin bármilyen bikás kitöréséhez az amerikai piaci szereplők „jóváhagyására” lenne szükség, akik pénteken jórészt távol maradtak.

A kereskedőknek hétfőn, amikor az amerikai piacok újra megnyílnak és a világ legnagyobb likviditási forrása visszatér, szorosan figyelemmel kell kísérniük a kereskedési feltételeket – a nagy kereskedési volumenek közepette a 38.000 dollár fölé történő visszapumpálás azt sugallná, hogy az amerikai befektetők agresszívan veszik a BTC bikás sztoriját.

A kereskedőknek tisztában kell lenniük azzal, hogy a Bitcoin árfolyamkockázatai továbbra is nagyon felfelé irányulnak.

A Binance elszámolása megszünteti a rendszerszintű piaci kockázatot, a spot Bitcoin ETF jóváhagyása közelinek tűnik, a Bitcoin 2024-es felezése hamarosan csökkenti a bányászok havi eladási nyomását, és a makrokörülmények a közelmúltban a Bitcoin számára bikás irányba mutatnak.

Mivel az amerikai részvények emelkednek és az amerikai kötvényhozamok merülnek a fogadásokra, hogy a Fed 2024-ben megkezdi a kamatcsökkentést.

Ez egy csomó potenciális bikás narratíva, amely támogathatja a BTC árát decemberben, ami történelmileg amúgy is erős hónap a Bitcoin számára.

Ha minden jól alakul (azaz a makrokörülmények tovább javulnak és a spot ETF-ek jóváhagyása is megérkezik), akkor 2024 elejére valószínűnek tűnik a 2022-es csúcsok felé, a 48.000 dolláros régióba való elmozdulás.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!