A Bitcoin díjai hat hónapja a legmagasabb szintet érik el, itt van miért

-

Az IntoTheBlock friss adataiból kiderül, hogy az elmúlt három hónapban drámaian megnőttek a Bitcoin díjai.

A Bitcoin tranzakciós díjai hat hónapja a legmagasabb szintet érték el. Az IntoTheBlock adatai szerint az elmúlt három hónapban hatalmas emelkedést tapasztaltak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A díjak hirtelen növekedése nagyrészt a Bitcoin Ordinals , a Bitcoin-hálózat újszerű alkalmazása iránti növekvő érdeklődésnek tulajdonítható.

A Bitcoin díjemelkedése

A Bitcoin tranzakciós díjainak növekedése hirtelen és jelentős. Az elmúlt 30 napban a díjak 484,78%-kal, az elmúlt 90 napban pedig elképesztő, 1865,88%-os emelkedés történt.

Azonban ezek a díjak még mindig a május 8-án elért 2023-as 54,8 millió dolláros csúcs alatt vannak.

Az eddigi csúcsot 2017. december 18-án jegyezték fel, ami a kriptopénz első mainstream bikafutásának csúcspontja volt. Akkor a díjak meghaladták az elképesztő 103 millió dollárt.

Ordinals hatás

A Bitcoin most három év után először előzte meg az Ethereumot a tranzakciós díjak tekintetében. Ezt a változást nagyrészt a Bitcoin Ordinals megjelenése táplálja.

Ezek a Bitcoin-hálózatban egyedülálló, non-fungible tokenek (NFT) jelentős érdeklődést váltottak ki. Ez hozzájárult a tranzakciós díjak emelkedéséhez.

A közelmúltig az Ethereum tartotta a tranzakciós díjak tekintetében a vezető helyet, köszönhetően a decentralizált alkalmazások sokszínűségének és az NFT-k népszerűségének.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Bitcoin újjáéledése azonban, különösen az Ordinals kapcsán, átformálja a helyzetet.

A Bitcoin tranzakciós díjainak növekedése a bányászok számára kritikus időpontban történik, különösen a közelgő felezési esemény miatt, amely csökkenti a blokkjutalmakat.

A magasabb díjak kompenzálhatják a blokkjutalmak csökkenését, ami a bányászok bevételeinek jelentős részét teheti ki.

Olvastad már? A Kraken tőzsde szerint a Binance elleni ítélet nagyon is helyénvaló

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Távozik a SEC-től a kriptocégek réme

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) végrehajtási osztályának kriptoeszközökkel és kibernetikai eszközökkel foglalkozó részlege vezetője kilenc évnyi szolgálat után távozott az ügynökségtől. Az ő...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!