Peter Brandt a Bitcoin felé fordul – Íme miért

-

A Bitcoin (BTC) közelmúltbeli emelkedése olyan tapasztalt kereskedők figyelmét is felkeltette, mint Peter Brandt, ami jelentős növekedést jelez a digitális eszközpiacon.

A kilengések ellenére a Bitcoin rugalmassága és robosztus jellege aláhúzza hosszú távú értékállóságát, ami a tapasztalt befektetőket és az újonnan érkezőket egyaránt vonzza.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Nevezetesen Peter Brandt, aki nagy tapasztalattal rendelkező kereskedő, az X-en kiemelte a közelmúltban a BTC felé történt átállását.

Így nyilatkozott:

A Bitcoin a legjobb, amit tehetünk, hogy megvásároljuk a BTC-t,

Úgy gondolom, hogy egy 55.000 alá történő süllyedés vásárlási lehetőséget jelentene, bár egy ilyen csökkenés nem az én előrejelzésem.

A Bitcoin bikás hangulata

A Bitcoin árfolyammozgásának megfigyelése kiemelte a szeptember 11-e óta tartó figyelemre méltó, 233%-os emelkedést, ami jelentős növekedést jelez napi zárásonként.

Érdekesség, hogy az ingadozások ellenére a Bitcoin záróárfolyamának legjelentősebb visszalépése szerény 15,7% volt január 8. és 22. között.

Ez az ellenálló képesség aláhúzta a kriptopénz robusztus jellegét a változékony piaci környezet közepette, ami erős piaci hangulatot és befektetői bizalmat tükröz.

A BTC árfolyamának emelkedő trendjének fenntartása tehát a bikás hangulatot és a befektetők hosszú távú értékébe vetett bizalmát tükrözte.

A korrekció lehetőségét elismerve Mike Novogratz, a Galaxy Digital vezérigazgatója a Bloomberg TV-vel nemrégiben folytatott beszélgetésében megjegyezte,

” Nem lennék meglepve, ha látnék némi korrekciót és némi konszolidációt, de nagyon nem szívesen választanék Bitcoin csúcsot”.

Mit érdemes szem előtt tartani?

A Bitcoin előrejelzését övező óvatos optimizmus ellenére Peter Brandt a volatilitás elismerése aláhúzta a stratégiai döntéshozatal szükségességét a kriptopénzek terén, mint mondta,

„A volatilitás ígéret. Mégis, 15-20%-os korrekciókat egyelőre csak ennyit kaphatunk”.

Ahogy a befektetők a Bitcoin árfolyamának emelkedéseit és csökkenéseit követik, Peter Brandt meglátásai és óvatos tanácsai emlékeztetnek minket a kriptopénz-befektetésekben rejlő volatilitásra.

Ugyanakkor a további emelkedés és az új csúcsok lehetőségével a horizonton a BTC továbbra is vonzó befektetési lehetőségként vonzza a figyelmet mind a tapasztalt kereskedők, mind az újonnan érkezők számára.


Olvastad már? A Dogecoin felült az 1 dollár felé tartó rakétára

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!