A PEPE árfolyama 41%-ot emelkedett

-

A PEPE, a kriptoökoszisztéma egyik legjelentősebb mémérméje, hétfőn kétszámjegyű emelkedést mutatott.

A mém érme 0,00000755 dolláros csúcsra ralizott órákkal ezelőtt, a békás témájú kriptopénzt pedig a bálnák halmozzák.

pepe
Forrás: CoinGecko

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A PEPE masszív árfolyam-emelkedést mutat, ahogy a bálnák milliárdos nagyságrendben gyűjtik a mém érme tokenjeit

A Lookonchain kriptointelligencia-követő adataiból kiderül, hogy a nagy tárcacímek az utóbbi időben nagy mennyiségben halmozták fel a PEPE-t.

Az egyik bálna 184,4 milliárd PEPE tokent vett ki 184,4 milliárd PEPE tokent 1,02 millió dollár értékben a Binance-ról hétfőn kora reggel.

Az illető entitás 155.000 dollárnyi nem realizált nyereségen ül.

A Lookonchain hasonló akciókat jegyzett fel más bálnák részéről is. Egy bálna tárca 840,86 milliárd PEPE tokent vásárolt a Binance-től közel 5 millió dollár értékben, míg egy másik tárca 2 millió dollárt költött stablecoinokban, hogy 340,86 milliárd PEPE tokent vásároljon a tőzsdei platformon.

A bálna felhalmozás valószínűleg befolyásolta a PEPE legutóbbi nyereségét

A láncon belüli mérőszámok alátámasztják a mém érme árfolyamrallyját.

A PEPE aktív címek és a hálózat növekedési metrikái pozitív jeleket mutatnak a mém érme tartós árfolyam-rallye szempontjából.

A PEPE árfolyama a jelentős befektetők masszív profitkivonása ellenére is emelkedett.

A Network Realized Profit/ Loss metrika, amely egy eszköz tulajdonosai által realizált nettó nyereséget vagy veszteséget követi nyomon, azonosította, hogy a PEPE tulajdonosok március 3-án 37,06 millió dollár nyereséget könyveltek el, március 4-én pedig 34,09 millió dollárt, a cikk írásakor.

pepe
Forrás: Santiment

A cikk írásakor a PEPE ára 0,00000755 dollár, a mém érme több mint 432%-os heti nyereséget hozott a tulajdonosoknak.

Olvastad már? A Dogecoin felült az 1 dollár felé tartó rakétára

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!