Lépj át a Cardano-n: Ezek az altcoinok 2024-ben felülmúlják a teljesítményét

-


Vendégbejegyzés


A jelenlegi kriptopiac a bikás hangulat jeleit mutatja, amit különösen a Cardano (ADA) közelmúltbeli teljesítménye emelt ki.

Csaknem három hónapos várakozás után a Cardano (ADA) végre áttörte a 0,7 dolláros ellenállási szintet, ami egy 80 napos tartományi csúcsot jelent.

A kitörést az egészséges vételi volumen támogatja, amit tovább erősít a Bitcoin stabilan a 60 000 dolláros határ fölötti pozíciója, ami pozitív hátteret teremt az altcoinok számára.

A Cardano (ADA) on-chain metrikái az eladási nyomás hiányára utalnak, ami azt jelzi, hogy a piac egy erősebb altcoin rally felé hajolhat, amiből a Cardano (ADA) várhatóan jelentősen profitálhat.

A kitörés után az előrejelzett célpont 0,9172 dollár körül van, ami 33%-kal a tartományi csúcsok felett van, további ellenállás pedig 1 dollár és 1,246 dollárnál várható.

Mindezeket figyelembe véve a Cardano (ADA) tulajdonosai, bár optimisták, több bizonyosságra vágynak. Ezért fordulnak olyan altcoinok felé, amelyek növelhetik az alsó határukat.

Úgy tűnik, hogy ezek a projektek mind több potenciált rejtenek magukban. Mindegyik egyedülállóan jó helyzetben van ahhoz, hogy kihasználja a piac közelgő változásait.

Olvasd tovább, hogy megtudd, melyek teszik az egyes érméket a legígéretesebb opcióvá az első negyedévre.

ScapesMania: Ragadd meg a közelgő tőzsdei bevezetés izgalmát!

A ScapesMania közelmúltbeli nyilvános eladása nagy port kavart a kriptovilágban. A több mint 6 125 000 dollárt elképesztő ütemben összegyűjtő projekt jövőbeli értéknövekedési potenciálja tagadhatatlan.

Jelenleg minden szem a PancakeSwap-on való közelgő listázására szegeződik.

A vezérigazgató már elárulta a dátumot egy nemrégen tartott AMA-ban, szóval jegyezzétek be a naptáratokat, és ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget!

cardano

Innovatív út előttünk

Az előértékesítés után elkelt tokenekkel a ScapesMania a teljes körű fejlesztést tűzte ki célul.

A 2027-re várhatóan 19 milliárd dollárosra becsült, fellendülőben lévő alkalmi játékpiacon való elhelyezkedés stratégiai lépés.

A projekt egy strukturált tokenkezelési tervvel büszkélkedhet, amely biztosítja a stabilitást és a hosszú távú növekedést, valamint egy erőteljes, tőzsdei bevezetés utáni marketingstratégiával párosul.

A vezérigazgató által vezetett fejlesztési stratégia a piaci tesztelésre helyezi a hangsúlyt, biztosítva, hogy csak a legéletképesebb ötleteket valósítsák meg.

cardano

Közösségi izgatottság

A ScapesMania útját egy élénk, 60.000 tagot meghaladó közösség hajtja.

A projekt lendülete vonzza a figyelmet, a kriptobálnák jelentős befizetéseket eszközölnek és előre látják a potenciális nyereséget.

A BlockSafu sikeres auditja növeli a hitelességét, valamint a kripto influencerek és globális bloggerek jóváhagyásai.

 

Miért érdemes a ScapesMania-t választani?

Az alábbiakban bemutatjuk, miért emelkedik ki a ScapesMania, amely páratlan előnyöket kínál:

  • Kivételes marketingstratégia a közösségi elkötelezettség és a kereslet növelésére a bevezetés után.
  • Robusztus tokenkezelési keretrendszer, amely biztosítja a stabilitást és a hosszú távú növekedést.
  • Kedvező TGE feltételek a potenciális hozamok maximalizálása érdekében.
  • Szándékos szűkösség, amely idővel növeli a tokenek értékét.
  • Diverzifikációs előnyök az ökoszisztémához kapcsolódó projektek révén.
  • Jól megtervezett tokenomikai keretrendszer, amely megakadályozza a token-dömpinget és fenntartja a kereslet-kínálat egyensúlyát.
  • Közelgő bevezetés a DEX-re, a CEX bevezetése folyamatban van, ami azonnali hozzáférést biztosít az előnyös lehetőségekhez.
  • A BlockSafu ellenőrzött és szerepel a vezető kripto trackereken.

Ez a megfelelő időpont a csatlakozásra?

Lekésted az előértékesítést vagy a nyilvános eladást? Ne aggódj; ez a projekt még csak most kezdődik.

Amint a $MANIA debütál a tőzsdén, a tokenek megszerzése gyerekjáték lesz.

A tőzsdei bevezetés utáni csatlakozás még jobb is lehet, mint a korábbi értékesítés.

A jövőkép tisztább, a lehetőségek pedig nagyobbak. Ráadásul a hozamod is magasabb lehet, mivel könnyebb nagyobb összeggel hozzájárulni egy tőzsdén jegyzett projekthez, mint egy előértékesítéshez.

Ne maradj le ismét – kattints az alábbi linkre, hogy naprakész maradj, és részese lehess egy potenciálisan jövedelmező vállalkozásnak.

>>> Maradj velünk a legfrissebb listázási frissítésekért <<<

Optimism (OP): A fellendülés és a növekedés zászlóshajója

Az Optimism (OP) a közelmúltban jelentős fellendülésnek volt tanúja, amit az innovatív Layer 2 skálázási megoldása és a Worldcoin (WLD) adatvédelmi token sikeres befogadása támogatott.

Mindez a hálózat használatának ugrásszerű növekedéséhez vezetett, és július végén a napi tranzakciók meghaladták a rivális Arbitrum tranzakcióit.

A platform decentralizációra és alacsonyabb tranzakciós díjakra való összpontosítása kedvező fogadtatásra talált, ami hozzájárult a pozitív piaci hangulathoz.

A január eleji enyhe visszaesés ellenére az Optimism (OP) tulajdonosainak közel 90%-a továbbra is nyereséges, ami a token ellenálló képességét és növekedési potenciálját mutatja.

Az Optimism (OP) körülbelül 3,9 dolláron kereskedik, ami stabil piaci pozíciót tükröz az ingadozó piaci feltételek közepette.

Előre tekintve az Optimism (OP) növekedésre kész, az előrejelzések szerint jövőre akár 10,62 dollárt is elérhet.

A platform Ethereum frissítéseinek elfogadása és a bővülő ökoszisztéma, beleértve az irányítási fejlesztéseket és a fejlesztői eszközöket, jót ígér a jövője szempontjából.

Az olyan kihívások azonban, mint a Layer 2 megoldások fejlődő terepe és a szélesebb körű piaci volatilitás, továbbra is fennállnak.

Sei (SEI): úttörő a sebesség és a hatékonyság terén a kereskedésben

A Sei (SEI) gyorsan teret nyert a kriptopiacon, köszönhetően annak, hogy a sebességre és az alacsony tranzakciós költségekre összpontosít.

Az USDC-vel való közelmúltbeli integráció és a V2-es frissítés bevezetése izgalmat váltott ki, ami tovább erősítette piaci jelenlétét.

A Sei (SEI) a február eleji történelmi csúcsot követően enyhe korrekciót szenvedett el, és árfolyama 0,8 dollár körül stabilizálódott.

Ez azt tükrözi, hogy a piac optimistán tekint az érme jövőjébe, a kriptotérség inherens volatilitása ellenére.

A Sei (SEI) jövője ígéretesnek tűnik, az árfolyam-előrejelzések szerint 2025-re akár 2,32 dollárra is emelkedhet.

A platform decentralizált kereskedésre vonatkozó innovatív megközelítése és a szén-dioxid-semlegessé válás iránti elkötelezettsége a várható siker kulcsfontosságú tényezői.

A blokklánc téren belüli verseny és a szélesebb körű elfogadás szükségessége azonban kihívásokat jelent.

Arbitrum (ARB): Az Ethereum ökoszisztémájának bővítése

Az Arbitrum (ARB) jelentős szereplőként jelent meg a Layer 2 skálázási megoldások terén, amelynek célja az Ethereum tranzakciós hatékonyságának javítása.

Bár szeptemberben történelmi mélypontot ért el, a platform újjáéledt, részben a The Graphhoz való integrációjának és a kriptopiac szélesebb körű fellendülésének köszönhetően.

Az Arbitrum (ARB) árfolyama ellenállónak bizonyult, jelenlegi értékelése körülbelül 2 dollár. Ez az élénkülés a platform szilárd fundamentumainak és a layer 2 megoldások iránti növekvő érdeklődésnek a bizonyítéka.

Az Arbitrum (ARB) jövője fényesnek tűnik, az előrejelzések szerint hosszú távon az 5 és 11 dollár közötti ársávban mozoghat.

A platform potenciálja, hogy az Ethereum vezető skálázhatósági megoldásává váljon, jó pozíciót biztosít a jövőbeli növekedéshez.

A más layer 2 megoldások által támasztott verseny és a szabályozási bizonytalanságok azonban befolyásolhatják a pályáját.

Következtetés

Befejezésül tisztáznunk kell. A háromszámjegyű hozam elérése érdekében érméket vásárolni rendkívül volatilis üzletnek tűnik, de egyesek úgy találják, hogy a jelenlegi időszak tökéletes környezet a hozzáértő kereskedők számára, hogy kiemelkedő nyereséget találjanak.

Lehet, hogy még a bika Cardano (ADA) sem tudja megismételni a múltbeli rekordot döntő növekedését, de egy olyan projekt, mint a ScapesMania, holnap új csúcsra szárnyalhat.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!