PEPE (PEPE) technikai elemzés 12.06.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

PEPE

A PEPE, az egyik legnépszerűbb mém coin, egy hete emelkedő tendenciát mutat.

A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) kistestvére kitört a hosszú távú ellenállási szintek fölé, és 5 hónapos csúcsokat mutat.

Ha a PEPE bikás árfolyam-akciója folytatódik, lehetséges, hogy a hosszú távú felhalmozódás véget ér, és a következő ellenállási szint felé mozdul, ami 0,00000190 dollárnál van.

Másrészt, ha a mai árfolyammozgás csak egy eltérésnek bizonyul, a mém coin visszatérhet a korábbi támaszterületre, a 0,00000102 dollárnál lévő szintre.

Az egyik legnépszerűbb memecoin 2023 júniusa óta hosszú távú felhalmozásban van. Ekkor a 0,00000082 dolláros mélypontra esett.

A kezdeti emelkedés a 0,00000190 dolláros szintet ellenállásként érvényesítette, és a csökkenő trend folytatásához vezetett.

Ezután szeptember közepe és október közepe között a PEPE egy duplafenekű mintázatot hozott létre a 0,00000061 dolláros tartományban (piros ellipszis).

Az ezt követő felfelé irányuló mozgás a kulcsfontosságú 0,00000147 dolláros szint ellenállását érvényesítette.

Ez a terület többször is támaszként és ellenállásként működött (piros nyilak), így a trend irányának meghatározása szempontjából kulcsfontosságú.

A PEPE kitört e szint fölé, és megpróbálja lezárni a felette lévő napi gyertyát. Ha ez megtörténik, az a hosszú távú felhalmozódási időszak végét és a felfelé irányuló trend újraindulását jelezheti.

Az e kulcsfontosságú ellenállás feletti kitörést 6 bullish gyertya sorozata tette lehetővé. Az alulról a mai felső kanóc tetejéig számolva ez 61,50%-os emelkedést jelent kevesebb mint egy hét alatt.

A napi Relatív Erősség Index (RSI) megerősíti a kitörés érvényességét, és éppen most lép be a bikás területre.

A kereskedők és a mém coin közösség tagjai az X-en bikásan vélekednek a PEPE jövőbeli árfolyammozgásáról.

Saját árelőrejelzésik ma egy long pozícióval, 0,00000220 dolláros céllal. Ha ez a jóslat valóra válna, akkor a PEPE a jelenlegi árfolyamához képest további 42%-ot emelkedne.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!