Pepe (PEPE) technikai elemzés 09.17.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Pepe (PEPE)

A cikk írásakor a Pepe (PEPE) kiesett a piaci kapitalizáció szerinti top 100 kriptovaluta közül. A 105. helyen állt 260,9 millió dolláros piaci kapitalizációval.

A mémérmére nehezedő eladási nyomás nagy volt, és a technikai elemzés azt mutatta, hogy a csökkenő tendencia valószínűleg nem fog egyhamar alábbhagyni.

Az érme az elmúlt héten nem volt lendületben, de szeptemberben nagy valószínűséggel további PEPE veszteségek következtek be.

Az augusztus 14. óta tartó árfolyam-akció azt mutatta, hogy a PEPE a grafikonokon lejjebb süllyedt.

A 4 órás grafikonon a piac szerkezete augusztus 15-én medvésen megfordult. Ez idő alatt a mémérme éles visszaesést látott.

Ezt a lefelé irányuló elmozdulást használtuk fel a Fibonacci retracement és kiterjesztési szintek megrajzolására.

Ezekből kiderült, hogy a 23,6%-os és 50%-os kiterjesztési szintek 0,00000062 és 0,00000044 dollárnál helyezkednek el.

Ezek a támaszszintek 6,7%-kal és 33,7%-kal voltak alacsonyabbak a grafikonon, mint a PEPE ára a közzététel időpontjában.

A piac szerkezete az elmúlt hónapban továbbra is medvés maradt, és az RSI is egyetértett ezzel a megállapítással.

Augusztus 15. óta nem tudott a semleges 50-es érték fölé emelkedni, ami megerősítette a csökkenő tendencia gondolatát.

Az OBV is folyamatosan lefelé mozdult, ami rávilágít a piac bikás meggyőződésének hiányára.

pepeFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Gary Gensler szerint a pereskedés hatékony módszer a kriptoipar szabályozására

A tőzsdefelügyelet, a SEC elnöke a Fehér Ház Pénzügyi Bizottsága előtt tanúskodott a héten, amely során több képviselő is aggodalmait fejezte ki a kriptoipar terén...

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!