Pepe (PEPE) technikai elemzés 07.24.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Pepe (PEPE)

A Bitcoin (BTC) egy 29,8 és 31,5 ezer dollár közötti sávban kereskedett. Az elmúlt héten az árak a tartomány mélypontján voltak, ami nem jelentett jót a bika kereskedők számára. Ez jelentős hatással lehet a Pepe (PEPE) árfolyamára is.

A PEPE árfolyammozgása szintén egy tartományi formációra korlátozódott az elmúlt hónapban.

A kereskedőknek el kell dönteniük, hogy a kiemelt támaszszintek újratesztelése megérte-e a kockázatot.

A láncon belüli mérőszámok és az árfolyammozgás azt sugallta, hogy a vevők gyengék voltak, ez kikényszeríti a tartomány alatti kitörést?

Az 1 napos árfolyamgrafikon azt mutatta, hogy a PEPE egy olyan tartományban kereskedett, amely 0,00000136 dollár és 0,00000185 dollár között mozgott.

A tartomány mélypontjától a csúcsig közel 36%-os különbséget mért, ami azt sugallta, hogy sok volatilitás volt jelen abban az időben, amikor a PEPE a tartományon belül tartózkodott.

Ez a volatilitás jobban látható volt az alacsonyabb időkeretű grafikonokon.

A napi grafikonra összpontosítva láthatjuk, hogy a kereskedési volumen július előrehaladtával kezdett elapadni.

Ráadásul a piac szerkezete medvés volt, és a bikák nem tudták megvédeni a 0,0000016 dollárnál lévő középtartománybeli támaszt.

A 0,00000148 dollárnál lévő támaszszint június vége óta fontos, de a cikk írásakor az árak elkezdtek e szint alá süllyedni.

Az RSI július 18-án a semleges 50 alá esett, ami korai jelzés lehetett volna arra, hogy a medvék egyre erősebbé válnak.

Az OBV szintén lejjebb csúszott júliusban, ami a vételi nyomás hiányára utal.

A PEPE-t a 0,00000148 és 0,00000136 dolláros támaszszinteknél lehet megvenni, megcélozva a 0,00000185 dolláros tartományi csúcsot.

A kereskedőknek azonban fel kell készülniük a tartományi mélypontok alatti visszaesésre is.

pepe

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!