Pepe (PEPE) technikai elemzés 07.24.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Pepe (PEPE)

A Bitcoin (BTC) egy 29,8 és 31,5 ezer dollár közötti sávban kereskedett. Az elmúlt héten az árak a tartomány mélypontján voltak, ami nem jelentett jót a bika kereskedők számára. Ez jelentős hatással lehet a Pepe (PEPE) árfolyamára is.

A PEPE árfolyammozgása szintén egy tartományi formációra korlátozódott az elmúlt hónapban.

A kereskedőknek el kell dönteniük, hogy a kiemelt támaszszintek újratesztelése megérte-e a kockázatot.

A láncon belüli mérőszámok és az árfolyammozgás azt sugallta, hogy a vevők gyengék voltak, ez kikényszeríti a tartomány alatti kitörést?

Az 1 napos árfolyamgrafikon azt mutatta, hogy a PEPE egy olyan tartományban kereskedett, amely 0,00000136 dollár és 0,00000185 dollár között mozgott.

A tartomány mélypontjától a csúcsig közel 36%-os különbséget mért, ami azt sugallta, hogy sok volatilitás volt jelen abban az időben, amikor a PEPE a tartományon belül tartózkodott.

Ez a volatilitás jobban látható volt az alacsonyabb időkeretű grafikonokon.

A napi grafikonra összpontosítva láthatjuk, hogy a kereskedési volumen július előrehaladtával kezdett elapadni.

Ráadásul a piac szerkezete medvés volt, és a bikák nem tudták megvédeni a 0,0000016 dollárnál lévő középtartománybeli támaszt.

A 0,00000148 dollárnál lévő támaszszint június vége óta fontos, de a cikk írásakor az árak elkezdtek e szint alá süllyedni.

Az RSI július 18-án a semleges 50 alá esett, ami korai jelzés lehetett volna arra, hogy a medvék egyre erősebbé válnak.

Az OBV szintén lejjebb csúszott júliusban, ami a vételi nyomás hiányára utal.

A PEPE-t a 0,00000148 és 0,00000136 dolláros támaszszinteknél lehet megvenni, megcélozva a 0,00000185 dolláros tartományi csúcsot.

A kereskedőknek azonban fel kell készülniük a tartományi mélypontok alatti visszaesésre is.

pepe

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!